Başarılı çalışmalara imza atan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Başkanı Osman Özçelik, hizmet süresinin dolması dolayısıyla görevi bıraktığını açıkladı.

Başkan Özçelik bayrağı ASKON teşkilat başkanlığı görevini yürüten Nizamettin Ertan Diler'e vekaleten bıraktı.

ÖZÇELİK: ŞUBE BAŞKANLIĞI GÖREVİM BAŞKANLIK SÜREMİN DOLMASI NEDENİ İLE SONA ERMİŞTİR

ASKON Başkanı Osman Özçelik, “2017 yılından bu yana büyük bir onurla Elazığ İl Başkanlığını yürüttüğüm ve mensubu olmaktan kıvanç duyduğum ASKON Elazığ Şube Başkanlığı görevim başkanlık süremin dolması nedeni ile sona ermiştir. Bu süreç içinde çalışmalarımızda büyük emekleri olan ve ASKON'umuzun büyümesinde ve gelişmesinde bizlere desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Sn. Orhan Aydın olmak üzere, tüm mensuplarımıza teşekkür eder, ASKON'un bir ferdi olarak her daim ilk günkü şevkle gönül bağlılığı içinde ASKON çalışmaları içerinde yer alacağımı belirtmek isterim. Bu bağlamda istişareler sonrası yeni seçilecek olan il Başkanımıza ve ekibine de her daim destek olacağımı belirtir, saygı ve hürmetlerimi sunarım” dedi.

ÖZÇELİK: HAKKINIZI HELAL EDİN

Başkan Özçelik, “2 yıllık büyük bir özveri ile çalıştığım ASKON Şube Başkanlığı görevimi süresinin dolması sebebiyle çok kıymetli değerli arkadaşım, teşkilat başkanım Ertan Nizamettin Diler’e devrediyorum inşallah. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ASKON Genel merkezine, Elazığ şube yönetim kurulu üyelerime, gençlik kollarıma, hanımlar komisyonuna çok teşekkür ediyorum. ASKON olarak birçok başarılara imza attık, başarılarımıza başarı katmaya devam edeceğiz inşallah. Günümüz şartlarında kardeş kardeş ile ortak olmaz iken biz ASKON yönetim kurulu üyelerimizden 10 kişilik bir ekiple güç bir A.Ş.’yi kurarak şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu neznede şehrimiz en güzel şeylere layık. Biz makamların geçici olduğuna inanıyoruz. Diğer sivil toplum kuruluşu örgütü başkanlarımızdan da ASKON gibi güç bir A.Ş. gibi böyle yönetim kurullarından oluşan bir ekiple ortaklık kültürünü geliştirmeleri için çaba göstermelerini rica ediyorum. Başta ASKON Genel Merkezine, sayın valime, milletvekillerime, belediye başkanıma, ticaret ve sanayi odası başkanıma, kent konseyi başkanıma, sivil toplum kuruluşumuzun birbirinden değerli başkanlarına, kurum müdürlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ASKON olarak devir ettiğim arkadaşlarımız bu görevi layıkıyla yerine getirecek, şehrimize hizmet etmeye devam edecektir. Hepinize saygılarımızı sunuyorum. Allah’a emanet olun, hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.

DİLER: ELAZIĞ’A HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Ertan Nizamettin Diler de, “Şube başkanıma bize bu görevi layık gördüğü için teşekkür ederim. İnşallah biz başkanımızdan bayrağı aldık. Başkanımız gibi başarılı bir şekilde Elazığ’a hizmete devam edeceğiz. Teşekkür ederim" dedi.