Kuşadası’nda düzenlenen genç erkekler futbol şampiyonasında Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek ülkemizi Sırbistan’da yapılacak olan Dünya şampiyonasında temsil edecek olan Kaya Karakaya Spor Lisesi, Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ile bir araya geldi.

Rahatsızlığı nedeniyle Kaya Karakaya Spor Lisesi’ni tedavi gördüğü hastanede kabul eden Başkan Öztürk, kanal Fırat’ta yayınlanan ve Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu son baskı programında söz verdiği çeyrek altınları futbolculara hediye ederken, bir diğer sözü olan Antalya kampının da masraflarını üstlendi.

ÖZTÜRK: BUNLAR BİZİM YARINLARIMIZ

Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Değerli hocam ve değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu sıkıntılı günlerimizde yalnız bırakmadılar. Bizi hastanede ziyaret ederek moral verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Gerçekten övünç duyulacak bir durum. Bu pırıl pırıl gençlerimiz Türkiye’de yüzümüzü ağarttı bir Elazığlı olarak, Elazığspor Başkanı olarak çok mutluyum. Her zaman alt yapı alt yapı diyoruz, ben hocama da çok teşekkür ediyorum. Hocamda zaten bizimle beraber çalıştı, bu başarıya imza attı. İşte alt yapı dediğimiz bunlar. Buradan 8-10 tane yıldız çocuğumuz niye Elazığspor’da oynamasın. Dışarıdan getirdiğimiz oyunculardan hiçbir farkları yok. Disipline olacaklar, daha çok çalışacaklar, gayret gösterecekler. Hocalarını dinleyecekler. Beslenmelerine, yaşam tarzlarına dikkat edecekler, hepsi birer yıldız. Eğer bu birlikteliği sağlayıp Türkiye şampiyonu olmuşlarsa demek ki cevher varmış çocuklarımızda. O yüzden bizde elimizden geldiğinde sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bundan sonra sahip çıkacağız. Birebir hocamızla birlikte, bizim teknik ekibimizle birlikte takibe alacağız. İnşallah buradan yarınların yıldızlarını çıkaracağız. Elimizden gelen bu. Kamplarını da zaten söz vermiştik, hediyeleri vardı sözünü yerine getirdik. Hastaneden çıkamadım kusura bakmasınlar. Bugün kulüpte ağırlamak isterdim ama inşallah bir daha ki sefere kulüpte hep beraber misafirimiz olacaklar, yemek yiyelim, sohbet edelim. Kamp programını da hocamdan aldık, onu ben şahsi olarak ayarlayacağım. Birebir bundan sonra çocuklarımızla ilgileneceğiz, takip edeceğiz. Bunlar bizim yarınlarımız” ifadelerini kullandı.

TEKOĞLU: ORAYA GİDERKEN Kİ BİR HİKAYEMİZ VARDI

Kaya Karakaya Spor Lisesi Antrenörü Ümit Tekoğlu ise, “Öncelikle Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu zor şartlarda bizi ağırladı, hem ziyaretinde bulunduk. Bu şehrimiz için gurur verici bir şey. Burada Başkanımızın aidiyet sahibi olması, samimi davranması bizim için her şeyden önemli. Maddi destekten çok manevi desteği bizim için çok daha itici ir güç, bir ivme kazandırıyor. Bu anlamda kendilerine okulumuz, sporcularım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun. Bu Elazığ’ın başarısı. Sahip çıkıldıkça, desteklendikçe neden olmasın diye hep başladık. Ben sürekli katıldığım programlarda da buna dem vuruyorum. Çünkü gençlerimiz bizim için önemli. Bunların sadece hayatlarına dokunmak lazım. O zaman başarıyı da yakalayabiliyoruz. Bugün finallere gittik. Oraya giderken ki bir hikayemiz vardı. Orada da gördük, milli oyuncular vardı. Onların ne şekilde oynayacaklarını da biliyorlardı. Hazırlığımızı yapmıştık, Allah’ta yardımcımız oldu. Tevafuk var diyoruz burada. Doğru zamanda doğru yerdeyiz demek ki Allah’ta yardımcımız oldu. Bu anlamda yine bir kamp talebimiz olmuştu. Sağ olsun başkanımız bu kamp talebimize katıldığımız bir canlı yayında sözünü vermişti, bugün de onu teyit etti. Kendisine tekrar teşekkür ediyoruz. Çocuklarımıza hediye vermişti. Bunun içinde tekrar ben teşekkür ediyorum çocuklarımız adına” şeklinde konuştu.

Ziyaret, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABER: SITKI TAŞEL