FIFA’nın 1 Temmuz’a kadar süre verdiği ve 6 puan silmenin yanı sıra 2 dönem de transfer yasağı cezası tehlikesi bulunan Segbefia dosyasının çözümü için girişimlerini sürdüren Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Pazartesi günü İstanbul’a giderek TFF yetkilileriyle bir araya gelecek.

Yaşadığı ekonomik sıkıntılar yetmezmiş gibi bu kez de Segbefia dosyası nedeniyle başı dertte olan Elazığspor’da Başkan Selçuk Öztürk, Pazartesi günü İstanbul’a giderek TFF yetkilileriyle bir araya gelecek.

Başkan Sedat Karataş döneminde Segbefia’ya alacağı olan 50 Bin Euro’nun bir kısmının 1 gün gecikmeli olarak yatırılması ve futbolcudan taahhütname alınmaması nedeniyle mahkemeye başvuran oyuncu avukatı, hatırlanacağı üzere Elazığspor’dan 55 Bin Euro tazminat kazanmıştı.

Alınan bilgilere göre yaşanan bu sürecin ardından Başkan Selçuk Öztürk’ün Segbefia ile telefonda görüştüğü ve yapılan görüşmede Segbefia’nın Başkan Öztürk’e Elazığspor’dan parasını aldığını ve herhangi bir alacağı bulunmadığını söylediği aktarıldı.

Segbefia görüşmede sorunun tamamen avukatından kaynakladığını aktarırken, kendisiyle alakalı bir problem olmadığını Başkan Öztürk’e aktardı.

Gelinen süreçte Segbefia’nın avukatıyla bir türlü temas kuramayan  Başkan Selçuk Öztürk’ün TFF yetkilileriyle görüşerek Elazığspor’un bu dosyada mağdur olduğunu aktaracağı öğrenildi.