Başkan Öztürk’ten Erzurumspor Örneği

Acun Ilıcalı’nın önderliğinde TV8 televizyonunda Erzurumspor için bir kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanyada 100 bine yakın Erzurumspor forması satıldı. Bu kampanyanın ardından Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Erzurum’un önde gelenleri kulüpleri için bu mücadeleyi verirken bizim şehrimizin ileri gelenleri ihale koşturmak yerine, var güçleriyle Elazığspor’umuza sahip çıkmak zorundadırlar"dedi.

Başkan Öztürk’ten Erzurumspor Örneği

Türkiye’nin önde gelen isimlerinden Acun Ilıcalı’nın önderliğinde TV8 televizyonunda Erzurumspor için bir kampanya başlatılmıştı.

Kampanyanın içeriği Erzurumspor’un formalarını satarak takıma destek olmaktı.

Başlatılan kampanyada 100 bine yakın Erzurumspor forması satıldı.

Bu kampanyanın ardından Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Erzrum’un önde gelen isimlerinin verdiği bu mücadelenin Elazığ’a örnek teşkil etmesini ve bu durumdan ders çıkarmaları gerektiğini belirtti.

ÖZTÜRK: ÖRNEK TEŞKİL ETMESİNİ DİLİYORUM

Yapılan kampanyanın Elazığspor için örnek teşkil etmesi temennisinde bulunan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Erzurumlu Acun Ilıcalı önderliğinde TV 8 televizyonu aracılığıyla yapılan forma satış kampanyasında yaklaşık 100 bine yakın Erzurumspor’umuzun forması satılmıştır. Bir Anadolu Kulüp Başkanı olarak kardeş ve dost kulübümüz Erzurumspor’un elde ettiği bu gelirden dolayı memnuniyetimi dile getiriyor, Anadolu’nun gözbebeği Elazığspor’umuz içinde örnek teşkil etmesini diliyorum” dedi.

ÖZTÜRK: AYNI DESTEĞİ ŞEHRİN İLERİ GELENLERİNDEN BEKLİYORUM

Kampanyadan ders çıkarmamız gerektiğini söyleyen Başkan Öztürk, “Ancak, Erzurum’un önde gelenleri kulüpleri için bu mücadeleyi verirken, bizim ileri gelenlerimizde bu düzen içerisinde bu durumdan ders çıkarmaları gerekmektedir. Bunun karşılığında bizim şehrimizin ileri gelenleri ihale koşturmak yerine, var güçleriyle Elazığspor’umuza sahip çıkmak zorundadırlar. Bunun işaretlerini en kısa zamanda görmek zorundayız. Kulübe kahvaltılık malzeme dahi alamayan başkanlar varken; 52 yıllık Elazığspor tarihinde kulübe tek başına geçmişte olduğu gibi şimdi de en büyük maddi desteği sağlayan bir başkan olarak, aynı desteği şehrin ileri gelenlerinden bekliyorum” diye kaydetti.

ÖZTÜRK: EN ACİL SÜREDE LİG BAŞLAMADAN İCRAATLERLE OLMALIDIR

Elazığspor Kulüp Başkanı Öztürk, “Bugün bir forma kampanyasına (henüz kampanya devam ederken) 100 bine yakın forma geliri elde eden kardeş ve dost kulübümüz Erzurumspor varken, biz elimizdeki mevcut 24 futbolcumuzun geriden gelen 1 Milyon 900 binlik ödemesini yapamamaktayız. Birileri ihale peşinde koşarken, bu ibret verici tablodan ders çıkarmalıyız. Bu durum formalite desteklerle değil, en acil sürede lig başlamadan icraatlerle olmalıdır. Eğer destek olunmazsa ben naçizane Elazığ’ımızın en büyük sivil toplum kuruluşunun başkanı olarak şehrin ve kulübün içinde bulunduğu gerçekleri bütün objektifliğimle her daim dobraca konuştuğum gibi yine dobra dobra tüm Elazığlı hemşerilerimle paylaşacağım. Kamuoyuna saygılarımla...” ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2019, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
?
? - 5 yıl Önce

Allahan kurban çok doğru söylemişsin

SIRADAKİ HABER

banner137