Elazığ Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan İnce pandemi ve deprem sürecinde yaşadıkları işsizlik ve ekonomik sıkıntılar için bir çözüm istedi.

BAŞKAN İNCE:MÜTEAHHİT FİRMALARINA ALLAH RIZASI İÇİN SESLENİYORUM

Elazığ Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan İnce, “Elazığ da yaşanan 24 Ocak depremi ve ardından koronavirüs hastalığı nedeniyle ayakta durmaya çalışan küçük esnaf ve sanatkarlarımız için ilimizde Ağır hasarlı binaların yıkılmasıyla birlikte yenilerinin yerinde yapılması esnafımız için bir umut olmuştur. Yıkılan bu yerlerin acilen konut yapılması hususunda Elazığ’da yaşayan Elazığ’da yıllardır inşaat yapan bütün müteahhit firmalarına Allah rızası için sesleniyorum. Kar imajlarını en aza çekerek yıkılan yerlere teklif vererek ellerini taşın dibine koymalarını istiyoruz” diye kaydetti.

BAŞKAN İNCE: HASTALIKLARDAN BÜTÜN MUSİBETLERDEN ÜLKEMİZİ VE ELAZIĞ’IMIZI KORUSUN

Başkan Ramazan İnce, “Elazığ’da inşaat sektöründe en az 20-25 meslek dalında esnaf ve sanatkarlarımız faydalanacaktır. Faydalanan esnaf ve sanatkarlarımızda yanında yüzlerce işçiyi istihdam edecektir. Elazığ ekonomisine katkı sunacaktır. Elazığ’da müteahhit firmalarımız bu konuyu ağırdan aldıkları görülmektedir. Böyle giderse ileriki günlerde dışarıdan müteahhit firmalarının gelmesi kaçınılmaz olacaktır. Bizler istiyoruz ki Elazığ’daki müteahhit firmaların bu işleri yapsınlar kentsel dönüşümde KDV %1 e düşmüşken Belediyemiz birçok şeyden ücret almazken Elazığ’ımızın eski o güzel günlere kavuşması için Elazığ ekonomisinin canlanması için Elazığ’da yaşayan tüm müteahhit firmalarından katkı sağlaması için Esnaf ve Sanatkarlar olarak davet ediyoruz. Allah her türlü afedlerden kazalardan belalardan hastalıklardan bütün musibetlerden ülkemizi ve Elazığ’ımızı korusun” ifadelerini kullandı.