Sağlık Yatırımcıları Derneği Başkanı ve Sıla Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hemşerimiz İhsan Şahin, koronavirüs ile mücadelede en önde yer alan aşı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, her ülkede aşıya kolay ulaşılamadığına dikkat çekti.

Şahin, Türkiye’de vatandaşların televizyon reklamları ile aşıya davet edildiğini belirterek, “Biz bulmuşuz bunuyoruz” dedi.

ŞAHİN: ŞİMDİ BİZ BULMUŞUZ DA BUNUYORUZ

Başkan Şahin, “Bizim ülkemizde televizyonlardan reklam yapılıyor aşı olun diye. Ücretsiz ve beleş lütfen gelin aşı olun diyerek insanları aşıya davet ediyoruz. Bugün bir başka ülkede insanlar aşıya ulaşabilmek için her şeyini veriyorlar. Ve çırpınıyorlar tabiri caizse. Devletten torpil bekliyorlar. Para verip ulaşamıyorlar. Başka ülkelere çıkış yapacaklar izin alamıyorlar. İnsanlar bir birlerini öldürüyorlar. Şimdi biz bulmuşuz da bunuyoruz. Elimizdeki sağlık fırsatının kıymetini bilmeliyiz” dedi.

Sağlık Yatırımcıları Derneği Başkanı ve Sılan Grup Yönetim Başkanı Hemşehrimiz Şahin, şükrün ve teşekkürün unutulmaması gerektiğini ifade etti.

ŞAHİN: İNSANIN SAĞLIĞI SİYASETE VE POLİTİKAYA ALET EDİLMEMELİ

Hemşehrimiz Şahin, “Bizim milletimizin sağlık alanı için şükrü ve teşekkürü özellikle unutmaması lazım. Bunun siyasetle yada politika ile bir alakası olmaması lazım. Ben şuna inanıyorum insanın sağlığı siyasete ve politikaya alet edilmemeli. Vatandaşımızın kendisine sunulan bu sağlık imkanından istifade etmesi lazım” diye kaydetti.