Başkan Şahin Şerifoğulları, "Kadınlarımız, Medeniyet Birikimimizin İnşasında Önemli Bir Rol Üstlenmişlerdir"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şahin Şerifoğulları, "Kadınlarımız, Medeniyet Birikimimizin İnşasında Önemli Bir Rol Üstlenmişlerdir"

Başkan Şerifoğulları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada “Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözünün muhatabı olan kadınlarımızın daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmelerini sağlamaya katkı sağlamak bizlerin en önemli görevidir” diye kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: KADINLARIMIZ, MEDENİYET BİRİKİMİMİZİN İNŞASINDA ÖNEMLİ BİR ROL ÜSTLENMİŞLERDİR

Başkan Şerifoğulları mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sınırsız sevgi, şefkat ve fedakarlıklarıyla hayatımızın merkezinde yer alan kadınlarımız, medeniyet birikimimizin inşasında önemli bir rol üstlenmişlerdir. Tarihimiz boyunca Türk kadını siyasi, sosyal ve kültürel hayatımızda hep başrolde yer almış, hayatın her safhasında her türlü sorumluluğu paylaşmıştır.  Milli mücadelede olduğu gibi 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişiminde de mermilere ve tanklara kendini siper eden kadınlarımız, gösterdikleri cesaret ve mücadeleleriyle bu günün Nene Hatun’u, Şerife Bacı’sı, Tayyar Rahmiye Hanım’ı ve Kara Fatma’sı olmuşlardır” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR

Başkan Şerifoğulları, “Peygamber Efendimizin, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözünün muhatabı olan kadınlarımızın daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmelerini sağlamaya katkı sağlamak bizlerin en önemli görevidir. Elazığ Belediyesi olarak, bugüne kadar Elazığlı hanımefendi kardeşlerimizin yanında olarak onlara destek verdik. Bu kapsamda son olarak Elazığ Belediyesi çatısı altında kurduğumuz Kadın Meclisimizle birlikte, kadınlarımızın toplumsal yaşamda etkinliklerini artırmak ve aziz şehrimizin gelişiminde etkin söz sahibi olmalarına katkı sağladık. Bu vesileyle şehit anneleri ve şehit eşleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum” söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2021, 16:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Özgür bey
Özgür bey - 3 yıl Önce

Utanmaz Ankarada toplu kura oyununu millete çevirin..ondan sonra gel kadın hakları vs.. nara at.. toki mağduru kadınlar sava beddua etmekten başka birsey yapmıyorlar..

Hilmi Beşiktaş
Hilmi Beşiktaş - 3 yıl Önce

Milletvekili adaylığı safhasını hala geçemedi. Belediye Başkanından çok Milletvekili Yardımcısı gibi hareket ediyor.

Hasan Dinç
Hasan Dinç - 3 yıl Önce

Memleket Mücahitten kaçarken Şahine tutuldu.

Yusuf
Yusuf - 3 yıl Önce

Boşbeleş...

SIRADAKİ HABER

banner137