Başkan Sarıkaya: “Elazığ’da mağduriyet yaşanıyor”

Genç Sivanlılar Derneği Başkanı Muzaffer Sarıkaya, dernek olarak iş adamlarının destekleriyle öğrencilere burs sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Sarıkaya: “Elazığ’da mağduriyet yaşanıyor”

Genç Sivanlılar Derneği Başkanı Muzaffer Sarıkaya, düzenlediği basın toplantısında yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

SARIKAYA: YARDIMLAŞMA DERNEĞİ OLARAK BURADA BULUNDUK

Başkan Sarıkaya, “Elazığ Organize Sanayi’de bulunan fabrikamızda şu an işimizi yerleştirdik dernek olarak. Taşkın beye teşekkür ediyorum. Depremde zarar gören kardeşimizin evini yaptık bitirdik. Bizim derneğimizin kuruluş amacı Genç Sivan Bölgesi olarak 36 muhtarlık yaklaşık 310 mezra bulunmakta. Bizim nüfusumuzun yarısı burada. Biz yardımlaşma derneği olarak burada bulunduk” dedi.

SARIKAYA: HERHANGİ BİR PARA AKTARIMI DERNEĞİMİZE OLMAYACAK

Önceliklerinin öğrenci okutmak olduğunu ifade eden Sarıkaya, “Dernek olarak en büyük önceliğimiz öğrenci okutmak, burs vermek. Bu konuda da iş adamlarından destek bekliyoruz. Kesinlikle herhangi bir para aktarımı derneğimize olmayacak. Bize yardım etmek isteyen iş adamlarımız direkmen öğrencimizi okutsun ya da bir fakire yardımcı olsun. Derneğimize hiçbir şey istemiyoruz. Biz yardımlaşma derneğimizdeyiz. Bu konuda da bizim Elâzığ Milletvekilimiz Sayın Zülfü Tolga Ağar abimiz bize baya destek oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Dernek konusunda bize baya faydaları var. Elâzığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları beyefendi, göreve geldiği günden beri depremi yaşadık, pandemiyi yaşadık. Tabi ki çalışmaları güzel. Şahin Başkanı beğeniyoruz. Bu konudaki çalışmalarını da beğeniyoruz” diye kaydetti.

SARIKAYA: ELAZIĞ’DA MAĞDURİYET YAŞANIYOR

Sarıkaya, değerlendirmesinde Elazığ’daki kira yardımlarına değinerek, “Elazığ’da mağduriyet yaşanıyor. İlk günden beri siyasilerimiz olsun, Cumhurbaşkanımız olsun Elazığ ile ilk günden beri ilgileniyorlar. Çok teşekkür ediyoruz kendilerine. O ayrı bir mesele. Buradaki kurumlar; kira konusunda vatandaşlara yardımcı olsun. Vatandaşlar bu konuda mağdur. Daha kira parasını alamayan var. buradakiler diyor ki biz verdik ama verilmedi. Bu konuda da biz Tolga bey ile iletişime geçtik. Biz yardımcı oluyoruz dediler. Devletimiz yardımcı oluyor ama buradaki kurumlar biraz sıkıntılı. Bu konuda da yardımcı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Zülfü Eskikaşar
Zülfü Eskikaşar - 4 yıl Önce

Mağduriyet mi o da ne

SIRADAKİ HABER

banner137