BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI TEŞEKKÜR MESAJI YAYIMLADI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başlattıkları forma kampanyasına gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Şerifoğulları, “Şehrimizin en değerli markası Elazığspor’umuza sahip çıkan, Elazığspor sevdalısı hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI TEŞEKKÜR MESAJI YAYIMLADI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başlattıkları forma kampanyasına gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

ŞERİFOĞULLARI: BİZ İNANDIK VE BU İNANÇLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığspor'a destek sağlamak amacıyla başlattıkları ve 23 bin forma satışı hedefini aşarak, 40 bin 58 adet forma satışıyla noktalanan kampanyaya katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Elazığspor, şehrimizin en kıymetli marka değerlerinden birisidir. Ekonomik açıdan zor günler geçiren kulübümüze destek sağlamak adına başlattığımız kampanyamız, saatler içerisinde halkımızdan büyük destek gördü ve kısa sürede 23 bin forma satışı hedefimizin çok üzerine çıkarak, 40 bin 58 adet forma satışı gerçekleştirdik. Elazığ her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliğini en güçlü şekilde yansıttı. "Tam Zamanı Şimdi" adı altında başlattığımız kampanyayla ne kadar büyük bir aile olduğumuzu ve ne kadar güçlü olduğumuzu gördük. Şehrimizdeki tüm yönetim dinamiklerine takımımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum. En çok da her koşulda takımına sahip çıkan, yanında yer alan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Elazığspor’umuz hemşerilerimizin desteğiyle her geçen gün daha da güçlenerek, güzel başarılara imza atacaktır. İnanıyoruz ki yüreklerimizdeki bu inanç ve Elazığ sevdası, Elazığspor’u en kısa sürede layık olduğu yere taşıyacaktır. Biz de Elazığ olarak marka değerimizle gurur duyacağız. Biz inandık ve bu inançla yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
metin
metin - 5 yıl Önce

orada söz verilen formaların ancak 10-15 bininin ücreti tahsil edilir. geri kalanlar milleti gaza getirmek içindi. onun için 40 bin forma sattık falan demesinler.

SIRADAKİ HABER

banner137