Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ekibinin başında durdu, arıza giderilinceye kadar gecenin ilerleyen saatlerine kadar mahalleden ayrılmadı.

Elazığ’ın alt yapısının yenilenmesi gerektiği, yaşanan su kesintilerinin eskiyen ve artık kullanılmaz hale gelen su borularından kaynaklandığı her defasında dile getirilir.

Sıralanan bu nedenden dolayı şehir merkezinde birçok noktada su kesintileri yaşandı.

Yaşanan su kesintisinin giderilmesi amacıyla ekipler, hemen sorunun çözümü için kolları sıvadı ve kesintilerinin nedeninin Rızaiye Mahallesi’ndeki boru patlağından kaynaklandığı tespit edildi.

Sıkıntının çözümü için kolları sıvayan ekipler, saatlerce alanda çalışmalarını yürüttü.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da ekibin başından bir an olsun ayrılmadı, çalışmaları adım adım takip etti.

Su ve Kanalizasyon Müdürü Oğuz Gündağ ve Müdür Yardımcısı Fahrettin Orman’dan yürütülen çalışmalar hakkında adım adım bilgiler alan Başkan Şerifoğulları, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için ekipleri yönlendirdi.

Gecenin ertesi güne döndüğü saatlerde hala devam eden çalışmaların başından bir an olsun ayrılmayan Başkan Şerifoğulları, mağduriyetin bir an önce giderilmesi için yoğun bir mesai sarf etti.

Çalışma alanında bulunan vatandaşlar da Başkan Şerifoğulları’nın bir an olsun ekibinin başından ayrılmamasını takdirle karşıladı.