Başkan Şerifoğulları, Çayda Çıra Kavşağında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin simgeleri arasında yer alan Çayda Çıra Kavşağında başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları, Çayda Çıra Kavşağında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarında kent estetiğine değer katacak dikey bahçe ve çiçek şelaleleri kurulum çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çevresel yatırımlara ilişkin seçim vaatleri arasında yer alan dikey bahçe uygulamaları kapsamında 30 adet dikey bahçe panosu ile 30 adet çiçek şelalesi, şehrin farklı noktalarına yerleştirildi.

Başkan Şahin Şerifoğulları Çayda Çıra Kavşağında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalar doğrultusunda şehrin simgeleri arasında yer alan Çaydaçıra Kavşağı da yepyeni bir görsel kimlik kazanıyor.

Kavşakta yer alan Elazığ folklorunun simgesi Çayda Çıra Efsanesinin kompozisyon heykeli yenilenirken, çiçek şelaleleri ile de adeta bir görsel şölen sunuluyor.

Öte yandan Çayda Çıra Kavşağına yerleştirilen çiçek şelalelerine Elazığ'ın ilçelerinin adının yazılması da vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mert
Mert - 4 yıl Önce

Şehrin girişlerini bok götürüyor çaydaçıra kavşağı gelin gibi süslenmiş bunları yapanlar nasıl mühendis olmuşlar hayret....

Mehmet
Mehmet @Mert - 4 yıl Önce

Şehrin her tarafını b..... K götürüyor..

Furkan23
Furkan23 - 4 yıl Önce

Zaten varyok bi kavşak var Elazığın sanki Elazığ'da bi yavşak bir kavşak var millet işsiz bunlar çiçek kaldırım peşindeler yazık memlekete

Furkan 23
Furkan 23 - 4 yıl Önce

Malatya Diyarbakır dan niye geri kaldığımız ortada benim hatırladığım en az Çayda Çıra Kavşağı 5 defa yap yik oldu alt yapı çöpler Sanayi mahallesinden tut pislik içinde bu sorunları cozmezle herkes orayı görecek hizmete bak diyecek ey yavrum hey

SIRADAKİ HABER

banner137