Başkan Şerifoğulları, Elazığ’daki Bingöllülerle Buluştu

“2020 Yılının 2. Yarısında Şehrin Alt Yapı Sorunu Çözülecek” dedi, Müjdeyi Bingöl Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde verdi. Başkan Şerifoğulları Elazığ’da yaşayan Bingöllülerle bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları, Elazığ’daki Bingöllülerle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da yaşayan Bingöllüler ile bir araya geldi.

Bingöl Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Bahturmuş önce dernek çalışmaları ile ilgili Başkan Şerifoğullarına bilgi verdi.

Ardından Başkan Şerifoğullarından övgü ile bahsetti.

ŞERİFOĞULARI: ŞEHRİMİZİN ALT YAPI PROBLEMİ ÇÖZÜLECEK

9 aylık süreçte şehrimiz adına önemli adımlar attık diyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’da, “Rabbime hamd olsun. 9 aylık çalışma süreci içerisinde alt yapı çalışmaları sıkıntıları sonucunda, 4 aylık seçim çalışma sürecinde biz bu işi gayretle yapacağız. Elazığ’ın alt yapı problemi 25-30 yıl boyunca konuşulmayacak. Bunu ifade etmiştik. Bugün geldiğimiz noktada il bank genel müdürlüğüyle yapmış olduğumuz görüşmeler, istişareler sonucunda, proje safhası tamamlandı. Finans noktasın da görüşmeler tamamlandı. İnşallah 2020 yılının ikinci yarısında Haziran ya da Temmuz ayında ihalesi yapılarak, şehrimizin alt yapı problemi çözülecek” dedi.

ŞERİFOĞULARI: AMACIMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATMAK

Biz 5 yıl sonrayı hesap etmeden yürüyoruz diyen Başkan Şerifoğulları, “Biz 5 yıl sonrayı hesap etmeden yürüyoruz. 5 yıl sonrayı bırakın 1 gün sonrayı bile hesap etmeden yürüyoruz. Biz sadece şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Değer katmak istiyoruz. Şehrimizin içinde yaşayan tüm vatandaşlarımıza adaletle hürmet etmek istiyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet etmek şereflerin en büyüğü olarak görüyoruz. Kutlu yürüyüşümüzü bu şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz. Ve 11 ana başlıkta ki projemizin tamamını hayata geçirmek istiyoruz. Ve iddialı da bir çıkış yaptık. İnşallah Rabbim nasip ederse biz bu projelerin tamamını hayata geçireceğiz” diye kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: BEN SADECE DUA EDİYORUM

Başkan Şerifoğulları, “ Sizler bizlere destek olacaksınız, dualar edeceksiniz. Biz samimi bir ekiple çalışıyoruz. Bu aşamada sürekli sahadayız. Şehirin katmanlarıyla sürekli iç içeyiz. Ama ilk yaptığım dernek ziyareti burasıdır. Bu yüzden de Bingöllüleri önemsiyoruz, seviyoruz. Ben sadece dua istiyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 19:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137