Başkan Şerifoğulları Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Gönül Belediyeciliği" ilkesi doğrultusunda sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sürdürmeye devam ediyor.

ŞERİFOĞULLARI: KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Bu kapsamda ilk olarak Elazığ Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan ve Park 23 Alışveriş Merkezi’nde sergilenen "Çini Tablo Sergisi"ni ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, daha sonra AVM içerisinde çalışan esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kadın kursiyerler tarafından hazırlanan her biri el emeği çini tabloları inceleyen Başkan Şerifoğulları, ilimizde hem kadın istihdamını hem de kültür-sanat etkinliklerini daha ileri noktalara taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Daha sonra AVM içerisindeki esnaf ve çalışanlarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, kendilerine hayırlı işler temennisinde bulundu.

ŞERİFOĞULLARI: PAZARCI ESNAFIMIZIN İYİ KOŞULLARDA ÇALIŞMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Ziyaretlerinin ikinci durağında ise Fevzi Çakmak Mahalle sakinleri ve mahalle içerisindeki perşembe pazarı esnafıyla buluşan Başkan Şerifoğulları, Muhtar Eyüp Berk ile birlikte mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Daha sonra pazar tezgâhlarını tek tek ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, pazarcı esnafının daha iyi şartlarda satış yapabilmeleri için belediye olarak bütün imkânları sağladıklarını söyledi. Perşembe pazarının eksikleri ve esnafın ihtiyaçları noktasında belediye birimlerine talimat veren Başkan Şerifoğulları; “Dört mevsim fedakârca çalışan pazarcı esnafımızın istek ve ihtiyaçları bizim için çok kıymetlidir. Yaz kış demeden alın teri döküyorsunuz. Sizlere en iyi koşullarda çalışma imkânı sunmakta bizlerin sorumluluğudur” dedi.

Başkan Şerifoğulları’nı samimi karşılayan pazar esnafı da ziyaretleri dolayısıyla Başkan Şerifoğulları'na ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 3 yıl Önce

Akşama kadar devletin aracıyla geziyorlar memlekete ne faydası var belediye görevini yapmıyor beyaz masaya iletilen hiç bir sorun çözülmüyor dönüş yapılmıyor.

Vah vah
Vah vah - 3 yıl Önce

Memleketin nerde o eski babayiğit, dürüst,sözünün eri insanları....eskiler gitti berekette gitti..

O kim ki
O kim ki @Vah vah - 3 yıl Önce

Babayiğitler dediğimiz siysetçimi olacak sadece...siyasetçinin babayiğidini ben bilmiyorum. Ama siyasetçi olmayıp, hangi öesleği ifa ediyor olırsa olsun her mahallenin babayiğitleri şehrin köşe taşları idi. Ne oldu bunlara çoğu föçtü yerine geşmedi, vefat ettiler evlatları devam ettiremedi...

O kimki?
O kimki? @Vah vah - 3 yıl Önce

Mesela kim o babayigit eskilerden ? Brn niye hatırlamıyorum ? Niye o eskilerden hatırladıklarım bu şehire bir çivi çakmadan öldüler ? Hala onların köy haline hatta daha beter hale getirdigi nasılsa elazığ bu kafadan vazgeçmez düşüncesi ile meclisten ,belediye ,binasından, muhtarlıgın kapısından çıkmayanların cezasını çekiyoruz .20 yılda nereye ne yapılsa diger taraf arıza veriyor elazığa bir 20 yıl daba lazımkı sizin yüzünü bile görmediginiz ama babayigit dediklerinizin enkazını toplasın bu devlet. Örbek : yıllarca meclisetn elaziğa seçim zamanı bile tenezzüp edip gelmeyen nasılsa kazanacagına hiç şüphesi olmayan tuncay şekercioglu, ali riza septeoglu , tahir küçükel ahmet küçükel , rasim küçükel . Belediye başkanı behçet susmaz .bu saydıklarımın bu şehire tek faydasını bana yazarmısin? yada seçim zamani bile olsa bir mahallede çarşıda tenezzül edip gezerken gördünmü?

Testi
Testi - 3 yıl Önce

Başkan Esnaf gezsin Belediyeyi vatandaş yönetsin

SIRADAKİ HABER

banner137