Fırat Üniversitesi öğrencilerinin sosyal medya da başlattıkları kampanyaya en büyük desteklerden biri Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan geldi.

Şehrin her problemiyle ilgilenen Başkan Şerifoğulları öğrencilerin taleplerine karşılıksız kalamadı ve bir paylaşım yaptı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: GENÇLERİ KIRMAYALIM

Başkan Şerifoğulları, gençlerin hem depremden hem de virüsten çok etkilendiklerini belirterek “gençleri kırmayalım” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, REKTÖR DEMİRDAĞ’A “GENÇLERİ KIRMAYALIM” DEDİ

Başkan Şerifoğulları paylaşımda, “Kıymetli Rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, hiç şüphesiz üniversiteli gençlerimiz de depremden ve virüsten çok etkilendi. Bizim için çok önemli olan gençleri,  şartlar uygunsa kırmayalım; Final sınavlarını uzaktan yapalım, Sağlık bize yakın endişe bize uzak dursun” dedi.

REKTÖR DEMİRDAĞ, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA CEVAP VERDİ

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise Başkan Şerifoğulları’na cevap vererek, “Şahin başkanım hiç endişe etmeyin, gençlerimiz emin ellerde. Kurullarımız konuyla ilgili uzun zamandan itibaren çalışıyorlar, ne gerekiyorsa yapılacaktır. Seviliyorsun başkanım, sağlıklı huzurlu ramazanlar dileğiyle” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: GENÇLERİN SESİ OLMAYA ÇALIŞTIM

Rektör Demirdağ’ın bu paylaşımın ardından Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise “Sn Rektörüm; hemşehrilerimize, genç kardeşlerimize ve bizlere olan sevginizden emin olduğum için, gençlerimizin sesi olmaya çalıştım. Sizlerde sesimize kulak verdiniz ve gençlerimizin yanında olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Bizler de sizi çok seviyoruz, iyi ki varsınız” dedi.