Başkan Şerifoğulları: “Her An Vatandaşlarımızla Birlikteyiz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaşanan Elazığ Sivrice merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından depremin yaralarının sarılması ve vatandaşın taleplerinin giderilmesi amacıyla ziyaret ve incelemelerini sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları: “Her An Vatandaşlarımızla Birlikteyiz”

Başkan Şerifoğulları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İle birlikte Sürsürü Mahallesi’nde TOKİ tarafından yürütülen çalışma alanlarında da incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları daha sonra bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’da bulunan Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte Mustafapaşa ve Abdullahpaşa mahallelerinde deprem sonrası yıkım çalışmalarına başlanan alanlarda incelemelerde bulundular. 

ŞERİFOĞULLARI: HER AN VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTEYİZ

Ziyaretlerinin ardından bir değerlendirmede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Depremin ilk anından itibaren devlet ve millet birlikteliğiyle yaralarımızı sarmak adına koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her an vatandaşlarımızla birlikteyiz. Bakanlarımız buradalar. Beklentileri ve talepleri yerinde tespit ederek, güç birliği içinde çalışmalarımızı süratle sürdürüyoruz.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 4 yıl Önce

BERHAN ŞİMŞEK KÖR LAHNET BAK ŞAHİN BAŞKAN DEPREM ZEDELERİN YANINDA DEGİL BAK BELEDİYENİN AŞ EVİNDE HİÇ YEMEK ÇIKMIYOR DEPREMZEDELERE HİÇ BAKMIYOR.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.ŞAHİN BAŞKANIM BERHAN ŞİMŞEK SENİN.C.....K...NÜ YİSEN SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137