Başkan Şerifoğulları İcadiye Mahallesi'nde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İcadiye Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Elazığ'ı şehirde yaşayan insanlarla birlikte yönettiklerini belirterek, "İnsanlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Mutlu insanlara hizmet etmenin çok daha kolay olduğunun bilincindeyiz" dedi.

Başkan Şerifoğulları İcadiye Mahallesi'nde

Göreve geldiği günden itibaren şehri karış karış gezerek sorunları dinleyen, sorunlara şehirde yaşayan insanlarla birlikte çözüm arayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İcadiye Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Cuma namazını Onurlar Camisinde vatandaşlarla birlikte kıldıktan sonra Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur ile mahalleyi gezen Başkan Şerifoğulları, belediye ekipleri tarafından yapılan hizmetleri denetledi.

ŞERİFOĞULLARI: İNSANLARA ÇOK DAHA KOLAY HİZMET GÖTÜRECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Mahalleyi dolaşarak esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Şerifoğulları,  "Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sorunları dinliyor, çözüm için istişare yapıyoruz. Bizim en önemli paydaşımız vatandaşlarımız. Elazığ'ımızı içinde yaşayan insanlarla birlikte yönetiyor, çözüm için yine onların fikirlerini alıyoruz. Bir yönetici halktan kopuk olursa başarılı olamaz. Biz sürekli sahadayız, ekiplerimiz sürekli sahada. Mahalle muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Vatandaşlarımızın rahatı için yapılacak çalışmaları süratle hayata geçiriyor, sorunlara kalıcı çözümler üretiyoruz. Bizim amacımız insanımızın rahatı ve huzuru. İnsanlarımızın mutlu olmalarını sağlamak için mücadele ediyoruz. Çünkü biz, mutlu insanlara çok daha kolay hizmet götüreceğimize inanıyoruz. İnşallah görev süremiz içerisinde yapacağımız çalışmalarla Elazığ'ımızı daha yaşanabilir, sorunları asgariye indirilmiş bir şehir haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur da Başkan Şerifoğulları'nın her fırsatta kendileriyle istişare yaptığını, bu durumun da vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını belirterek, yaptıkları hizmetlerden ötürü Başkan Şerifoğulları'na ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137