Başkan Şerifoğulları Kampanya İle İlgili Açıklama Yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başlattığı 23 bin forma kampanyasıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Şerifoğulları “kampanyamızda rekor kıracağımıza inanıyorum'' dedi.

Başkan Şerifoğulları Kampanya İle İlgili Açıklama Yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başlattığı 23 bin forma kampanyasıyla ilgili açıklama yaptı.

Başkan Şerifoğulları dün gece 23.23’de sosyal medya hesabından açıklama yaparak “tam zamanı şimdi” demiş ve Elazığspor’a destek amacıyla 23 bin forma kampanyası başlattıklarını açıklamıştı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Perşembe günü başlatacakları Elazığspor'a yardım kampanyasında rekor kırılacağına inandığını belirterek, “Bordo beyaz renklere gönül veren tüm Elazığlıları Elazığspor'a sahip çıkmaya ve kampanyaya destek olmaya davet ediyorum'' dedi.

 

“REKOR DÜZEYDE YARDIM TOPLANACAĞINA İNANIYORUM”

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Elazığspor'a her dönem maddi ve manevi destek veren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Perşembe günü başlatacakları yardım kamapanyasında bordo beyazlı renklere gönül vermiş Elazığspor sevdalılarının destekleri ile rekor düzeyde yardım toplanacağına inandığını belirtti.

 

“BU SAYININ ÇOK ÇOK ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ”

Perşembe günü saat 19.00’da Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirecekleri yardım kampanyasını geniş bir kitleye ulaştırma hedefinde olduklarını aktaran Başkan Şerifoğulları; ''Şehrimizin en önemli tanıtım ve marka değeri Elazığspor'umuz için başlatacağımız yardım kampanyası çerçevesinde kulübümüze maddi gelir sağlamayı hedefliyoruz. Bu kampanyayla aynı zamanda Elazığspor'umuzun taraftar gücünü de tüm Türkiye'ye göstermiş olacağız. Valimiz, Milletvekillerimiz, Siyasi Partilerimizin İl Başkanları, Kamu-Kurum ve kuruluşlarımızın müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın temsilcileri, Elazığspor’umuzun yönetici ve teknik heyeti, iş, spor ve sanat  camiasının önde gelen isimleri ile Elazığspor'umuza gönül vermiş cefakar ve vefakar taraftarlarımızın katılımı ile gerçekleştireceğimiz yardım kampanyasına tüm Elazığspor sevenlerini desteğe bekliyoruz. İnşallah, 23 bin forma satışı hedeflediğimiz kampanyamızda bu sayının çok çok üzerine çıkacağız. Ben,başlatacağımız bu kampanyamıza çok ciddi katılım olacağını düşünüyor, sağlanacak maddi destekle Elazığspor'umuzun çok daha iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
23
23 - 5 yıl Önce

KAFAMA TAKILAN 1 SORU VAR. ELAZIĞSPOR'UN HALİ HAZIRDA 23.000 ADET FORMASI VAR MI?

SIRADAKİ HABER

banner137