Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Çalışmaları İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Çalışmaları İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Proje sahasındaki çalışmaları kontrol eden Başkan Şerifoğulları’na belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik ederek yapılan çalışmaları anlattılar.

ÇARŞI ESNAFININ SORULARINI YANITLADI

İlk olarak Bakırcılar Çarşısı'nda başlatılan sokak sağlıklaştırma ve cephe yenileme çalışmalarının devamı olan "Belediye Sokak, Çarşı Mahallesi-Sakarya Caddesi, Saray Cami Meydanı ve Belediye İş Merkezi Üstü Sokak Sağlıklaştırma Projesi"ni inceleyen Başkan Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşlara gelinen aşamaya ilişkin bilgi verdi.

Bir yandan yürütülen çalışmaları kontrol eden Başkan Şerifoğulları bir yandan da çarşı esnafının kendisine yönelttiği soruları cevapladı.

ŞERİFOĞULLARI: HEM OTOPARK SORUNUNU ÇÖZECEK HEM DE VATANDAŞLARA KOLAY VE MERKEZİ BİR BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Daha sonra 7.000 metrekare kapalı alana sahip 224 araçlık iki katlı yer altı otoparkı inşa çalışmalarını inceleyen Başkan Şerifoğulları, projenin eksi katlarının tamamlandığını, zemin katın ise beton döşeme çalışmalarının gerçekleştirildiğini kaydetti.

Şehrin Kent Meydanı ve Yer Altı Otopark projesiyle birlikte ikinci büyük meydan çalışması olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı’nın, Elazığ’ın araç park yeri sıkıntısını çözmenin yanında vatandaşlara da yeni bir yaşam alanı, kolay ve merkezi bir buluşma noktası oluşturacağını kaydeden Başkan Şerifoğulları,

“Şehrin yarınlarını düşünerek inşa ettiğimiz büyük ve ferah meydanlar, Elazığ’a yeni bir kimlik kazandırmanın yanında başka illerden gelen vatandaşlarımıza da örnek teşkil edecek, herkesin büyük beğenisini toplayacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137