Başkan Şerifoğulları Mahalle Toplantılarına Başlıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vaat ettiği tüm projeleri 5 yıl içerisinde hayata geçirebilmek için gece gündüz çalışacaklarını belirterek, "Başlatacağımız mahalle toplantılarımızda hem sorunları dinleyeceğiz hem de hayata geçireceğimiz projelerimizi vatandaşlarımıza anlatacağız. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini inşallah boşa çıkarmayacak, Elazığ'a çok güzel hizmetler kazandıracağız" dedi.

Başkan Şerifoğulları Mahalle Toplantılarına Başlıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tüm mahalleleri gezerek vatandaşlarla buluşacak, talepleri dinleyecek, sorunları yerinde tespit edecek.

Mahalle Buluşmaları adıyla yapılacak toplantılara, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleri katılacak.

ŞERİFOĞULLARI: BİZ HİZMET YAPARKEN MAHALLELER ARASINDA AYRIM YAPMAYACAĞIZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Bugün itibariyle Mahalle Toplantılarımıza başlıyoruz. Önce Salıbaba'da, Cumartesi günü Olgunlar'da, Pazartesi günü ise Mustafapaşa'da vatandaşlarımızla buluşacağız. Aslında ben göreve başladıktan sonra mahallelerimize çeşitli zamanlarda ziyaretler gerçekleştirip vatandaşlarımızla bir araya geliyordum. Bu toplantılarımız biraz daha kapsamlı olacak. Gönül Belediyeciliği sloganıyla başlattığımız çalışmalarımız kapsamında mahalle sakinlerimizle uzunca sohbetler edip, sorunları dinleyip, fikirlerini alacağız. Karşılıklı fikir alışverişi, problemlerin görüşülüp çözümlerin de birlikte bulunacağı güzel bir sohbet ortamında vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Biz hizmet yaparken mahalleler arasında ayrım yapmayacağız. İlk günden itibaren bunu özellikle vurguluyorum” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ'IMIZI DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR KONUMUNA GETİRECEĞİZ

Vatandaşların görüşlerini önemsediğini ve birlikte yönetim anlayışını 5 yıl boyunca en güzel şekilde yapma gayreti içerisinde olacaklarını belirten Başkan Şerifoğulları, “38 mahallemizin birlikte gelişmesi, büyümesi ve birlikte zenginleşmesinin mücadelesini vereceğiz. Bu mücadeleyi verirken de en büyük destekçimiz vatandaşlarımız olacak. Hemşerilerimizle konuşarak, istişare ederek onların arzu ve isteklerini dinleyerek çözümü de yine birlikte bularak hizmetlerimizi gerçekleştirmiş olacağız. Vatandaşlarımızdan alacağımız güç ve destekle vaat ettiğimiz tüm projeleri 5 yıl içerisinde hayata geçirerek, Elazığ'ımızı daha yaşanabilir bir şehir konumuna getireceğiz. Ben, bugün başlatacağımız Mahalle Toplantılarının mahallelerimizin gelişimi ve sorunların çözümü noktasında verimli olacağına inanıyor, mahalle sakinlerimizin, yapacağımız toplantılara katılmalarını özellikle rica ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Şerifoğulları Mahalle Buluşmaları kapsamında, bugün Saat: 18.00'de Salıbaba Mahallesinde, Cumartesi günü Olgunlar Mahallesinde, Pazartesi günü ise Mustafapaşa Mahallesinde vatandaşlarla buluşacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Semih
Semih - 5 yıl Önce

Çaydaçıra mahallesine gelmesin.

Hatice
Hatice - 5 yıl Önce

Ayrimcilik yapiliyor hayla neden dogukent ulukent bahceli evler ve abdullah pasa mahalleri yok acaba?

SIRADAKİ HABER

banner137