Başkan Şerifoğulları: Milletimiz Her Türlü Tehdidi Bertaraf Etmeye Devam Edecektir

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Tarih boyunca ecdadımızın yazdığı şanlı destanlardan aldığımız ruhla, büyük ve güçlü Türkiye yolculuğumuzu kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Şerifoğulları: Milletimiz Her Türlü Tehdidi Bertaraf Etmeye Devam Edecektir

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’nın satırbaşları şöyle;

“Tarih boyunca nice destansı zaferlere imza atan aziz milletimizin, birlik ve beraberlik içerisinde verdiği şanlı mücadeleyi 30 Ağustos 1922’de zaferle taçlandırmasının yıl dönümündeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu şanlı zafer, milletimizin istiklal aşkı, vatan ve bayrak sevdasıyla yürüdüğü bağımsızlık mücadelesine yön vermiştir.

“HER TÜRLÜ TEHDİDİ BERTARAF ETMEYE DEVAM EDECEKTİR”

Bu zafer, kazanılmış şanlı bir askeri zafer olmasının yanı sıra milletimizin yokluk içerisinde verdiği varlık mücadelesinin simgesidir. Milletimiz dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı güçlü ve kararlı duruşla geleceğimize yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye devam edecektir.

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLCULUĞUMUZU KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Milletçe istiklalimiz, istikbalimiz ve canımızdan aziz bildiğimiz vatanımız uğruna her türlü fedakârlığı yapmaya daima hazırız. Tarih boyunca ecdadımızın yazdığı şanlı destanlardan aldığımız ruhla, büyük ve güçlü Türkiye yolculuğumuzu kararlılıkla sürdüreceğiz.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137