Başkan Şerifoğulları Mobilya Sektörüyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan istihdam ve yatırıma yönelik şehre önemli katma değer sağlayacak mega projeleri arasında yer alan Mobilya Kent Projesinin kurulumuna yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları Mobilya Sektörüyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Mobilyacılar Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Mehmet Gül ve yönetim kurulu üyeleriyle Mobilya Kentin kurulum çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulundu.

ŞERİFOĞULLARI: BU PROJEYİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

EMOSDER Başkanı Mehmet Gül, Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın projeleri arasında yer alan Mobilya Kentin hayata geçmesiyle yaklaşık 1000 kişilik bir istihdam potansiyeli oluşturmasını bekliyoruz. Bu nedenle bu projeyi çok önemsiyoruz.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim vaatleri arasında yer alan Mobilya Kent’in Güney çevreyolu üst tarafında yaklaşık 84 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacağını belirterek Mobilya Kent ile istihdamda atılım dönemine geçileceğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137