Başkan Şerifoğulları, MÜSİAD Dost Meclisine Konuk Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen ‘Dost Meclisi’ne konuk oldu.

Başkan Şerifoğulları, MÜSİAD Dost Meclisine Konuk Oldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak, köklü çözümlerle şehri geleceğe hazırladıklarını kaydetti.

Eski Valilik Binasının hemen arkasında yer alan SGK binasının yıkılarak alanı yer altı otoparkı ve meydan olarak düzenleyeceklerini, Elazığ Öğretmenevi ile yeni Valilik Binası arasında kalan Mehmet Akif Ersoy Lisesini kaldırarak, alanı Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı olarak düzenleyeceklerini anlatan Başkan Şerifoğulları, bu çalışmalarla şehrin en önemli sorunları arasında yer alan otopark sorununun çözümüne katkı sağlayacaklarını kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: BU ŞEHRİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK

Karşıyaka Mahallesinde başlatılacak kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, “Tüm kurum, kuruluş, dernek ve STK’larla işbirliği içinde, şehrin gelecek on yıllarına katkı sağlayacağız. Çünkü Bu şehrin kaybedecek zamanı yok. Ayrıca Cip Köyü Jeotermal Kaynak Suyu Sahasında ise önemli yatırımlara öncülük ederek, seracılıkta ve sağlık turizminde şehrin geleceğine değer katacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 16:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137