Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mahalle buluşmaları kapsamında Olgunlar Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu.

Muhtarlık yanında düzenlenen programa, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Olgunlar Mahalle Muhtarı Hikmet Dursun, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ederek, vatandaşlardan sorunlarını iletmelerini istedi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyerek ilgili müdürlüklere gerekli talimatları veren Başkan Şerifoğulları da konuşmasında, vatandaşların belediye yönetimine katılımını önemsediklerini, Mahalle Buluşmalarının bu noktada büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

Alt yapı, ulaşım ve çevre düzenlemesi gibi önemli sorunların kısa sürede çözüme kavuşması için gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını anımsatan Başkan Şerifoğulları, Fuar Alanının ihalesinin de yakın bir tarihte gerçekleştirileceğini vurguladı.

ŞERİFOĞULLARI: GÜZEL BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİMİZE YÜREKTEN İNANIYORUM

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediyenin tüm birimlerinin 7 gün 24 saat tüm vatandaşların hizmetinde olduğunu belirterek, “Sorunların çözümü ve daha kaliteli hizmetler sunabilmemiz için vatandaşlarımızın yönetime katılımını önemsiyoruz. El ele vererek Elazığ’ımızı çok daha güzel bir şehir haline getireceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: HİZMET İÇİN HER DAİM HAZIR OLUNDUĞUNUN BİLİNMESİNİ İSTİYORUM

Vatandaşla bağını hiç koparmayacağını ve vatandaşın belediye yönetimine katılımını en üst seviyeye taşıma gayreti içerisinde olacağını aktaran Başkan Şerifoğulları; “Bizim belediyecilik anlayışımızın özünde, hizmet üretmek, yatırım yapmak, gururla hizmet ettiğimiz aziz vatandaşlarımızın gönlünde yer edecek bir üslup ve gayret içinde olmak var. Hizmetinde olduğumuz şehrimizin her bir köşesinde taş üstüne taş koymanın, mevcut hizmetleri daha kaliteli yapmanın, ayrımcılıktan uzak bütünleştirici bir hizmet anlayışının, değişen ihtiyaç ve beklentilere göre kendimizi ve hizmetlerimizi yenileyerek, yaygınlaştırmanın gayreti içerisinde olacağız. Bunu da Gönül Belediyeciliği anlayışımız çerçevesinde hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızla gönülden gönüle bağ kurarak, ihtiyaç ve beklentilerini bugünün imkânları ve geleceğin ihtimalleri ile birleştirerek hizmet yapacağız. Halkımızdan bize inanmalarını, güvenmelerini istiyoruz. İnşallah hayata geçireceğimiz projelerle Elazığ daha yaşanabilir bir şehir haline gelecek. Ben, toplantımıza katılımlarından dolayı Olgunlar Mahallesi sakinlerimize teşekkür ediyor, tüm birimlerimizin vatandaşlarımıza hizmet için her daim hazır olunduğunun bilinmesini istiyorum” dedi.