“DEVLETİMİZ İLK ANDAN İTİBAREN YANIMIZDA”

İlk olarak Abdullahpaşa Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, Muhtar Yavuz Köse ile birlikte önce mahalle esnafını gezdi sonra da mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Başkan Şerifoğulları incelemeler sırasında çocuklarla da yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Abdullahpaşa Mahallesi’nin deprem sonrası yıkım ve dönüşüm çalışmalarının yoğun yapıldığı mahallelerden olduğunu kaydeden Başkan Şerifoğulları, “Devletimiz depremin izlerini silmek ve vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini sağlamak için kesintisiz bir şekilde çalışıyor. TOKİ tarafından mahalle genelinde yapılan konutlarımızdan teslime hazır duruma getirilenleri inceledik. Varsa eksiklikleri tespit etmek üzere muhtarımız ve TOKİ yetkilileriyle birlikte bu eksikliklerin giderilmesi noktasında istişarelerde bulunduk.’ dedi.

Daha sonra Aksaray Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, Aksaray Mahalle Muhtarı Özcan Bal ile birlikte mahalle sakinleriyle buluştu ve kendilerine belediye olarak yaptıkları çalışmaları aktardı. TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ve sahiplerine teslim edilecek konutları inceleyen Başkan Şerifoğulları, “Şehrimiz devletimizin desteğiyle birlikte bir yıldır hızlı bir değişim-dönüşümün içerisine girmiş durumda. Bir yandan hasarlı binaların yıkım çalışmalarını yapıyor diğer yandan da yeni ve güvenli binaların inşa ve teslim sürecini gerçekleştiriyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları son olarak ise yapımı tamamlanan Elazığ Belediyesi Gümüşkavak Mahallesi Ek Hizmet Binasını ziyaret etti.

Gönül Belediyeciliği ilkesiyle hizmetlerine devam ettiklerini ifade eden Başkan Şerifoğulları; ‘Kısa süre içerisinde yapımını tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz ve bünyesinde bay-bayan spor salonları, kurs salonları, kütüphane, hizmet ofisleri ve ticaret merkezlerinin yer aldığı Elazığ Belediyesi Ek Hizmet Binamız Gümüşkavak Mahallemize hayırlı olsun’ dedi.