Başkan Şerifoğulları ve Serdar’dan, İhlas Medya’ya Ziyaret

Uluslararası Demokratlar Birliği Hessen Başkanı Erkan Arslan, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Ömer Serdar ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullar, İhlas Medya’yı ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları ve Serdar’dan, İhlas Medya’ya Ziyaret

Uluslararası Demokratlar Birliği Hessen Başkanı Erkan Arslan, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Ömer Serdar ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, işadamı Cahit Öner, İhlas Medya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında İhlas Medya’yı ziyaret eden Serdar ve Şerifoğulları, İhlas Medya Avrupa Temsilcisi İbrahim Akyıldız’dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

SERDAR: BAŞARAMAYACAKLAR

Yurt dışında yaşayan Türklerin AK Parti için büyük önem arzettiğine işaret eden Ömer Serdar “Siyasi düşüncesi vizyonu tamamen farklı olan partiler bir araya gelerek AK Parti’yi yıkmak ve Cumhurbaşkanımızı devirmek üzere kurgulanmış bir ittifak modeli oluşturdular. Ama başaramayacaklar. Millet ittifakında ortak bir siyaset vizyonunu göremiyorum. Cumhur ittifakı Türkiye’nin değer yargılarını taşıyan bir ittifak modelidir. Seçmenin refleksinin ne olacağı çok önemli. Kurgudan ibaret olan Millet İttifakının takdirini vatandaşa bırakıyoruz. Millet ittifakının iddiası AK Parti’yi ve cumhurbaşkanımızı yıkmak fakat kendilerinde ortaya koyacakları bir model söz konusu değil. Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız için yaptıklarımız ortada ve buradaki vatandaşlarımız asla yalnız değillerdir. Hepsi Türkiye’nin tanıtımı için gönüllü elçilerimizdir. Biz Avrupalı Türkleri hiç yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: AK PARTİ İÇİN ELAZIĞ ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEHİR

Elazığ’ın AK Parti’ye kuruluşundan itibaren ciddi destek veren şehirlerden biri olduğuna işaret eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise “AK Parti için Elazığ çok önemli bir şehir. Bu açıdan bakıldığında bizim dönemimizde yapılan yatırımlara bakınca hükümet nezdinde tüm yatırımların ciddi sonuç verdiğini görüyoruz. Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılar ve koronavirüs ile birlikte birçok durumda olumsuzluklar oldu. Elazığ kadirşinastır. Değerlerini unutmaz. AK Parti söz verdi mi yapar. Elazığ’da 11 ana başlık ve 100 projeden oluşan seçim vaatlerimizin yüzde 75’inin büyük bölümünü tamamladık. Bunlara ek olarak 15 yeni yatırımı daha tamamlayarak hizmete sunduk. Alt yapı yenileme projesi çalışmalarında sona gelindi. Şehrimizin 1980’li yıllardan bu yana ele alınmayan altyapısının yenileneceği mega yatırım projesi başlattık. İnşallah en kısa sürede bitireceğiz. Durmak yok yola devam yani. Avrupa’da yaşayan hemşerilerimiz Elazığ’ı unutmaz. Biz yine de hatırlatalım. Lütfen şehrimize yatırım yapın. Siz nereye giderseniz gidin Elazığ’ı unutmayın. Elazığ sizi asla unutmayacak” dedi.

AKYILDIZ: DİN VE DİL UNUTULMAMALI

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden İhlas Medya Avrupa Temsilcisi İbrahim Akyıldız ise Türk medyası olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade ederek “Avrupalı Türklerin gözü kulağı olmaya devam edeceğiz. Avrupa’daki vatandaşlarımız asla ihmal edilmemeli. Özellikle gençlerimiz. Türk gençlerinin mutlaka Türkçeyi iyi öğrenmeleri gerekiyor. Bu konuda Türkiye gençlere yönelik projeler hazırlamalı. Türkiye’yi yakından tanıyabilmeleri için projeler oluşturulmalı. Yurtdışı Türkler Başkanlığı bu konuda hummalı çalışmalara imza atıyor. Yetkililerimizi tebrik ediyoruz. Şu bir gerçek ki; Batı Avrupa’da Türkler artık kalıcı ve bu kalıcılıkta en önemli etken ise dilin ve dinin unutulmamasıdır. Çünkü dil ve din unutulursa sıkıntılar başlar. Biz bu konuda elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137