Başkan Şerifoğulları, Yeni Yol Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hafta sonu mesaisi kapsamında Ataşehir-Hicret Mahallerini Güney Çevre Yolu'na bağlayan yeni bulvar çalışması ile Kanal Boyu Projesinin 3. etabı olarak devam eden yeni imar yolu çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Yeni Yol Çalışmalarını İnceledi

Ataşehir-Hicret Mahallerini Güney Çevre Yolu'na bağlayan 35 metre genişliğinde, 2500 metre uzunluğundaki 4 gidiş, 4 geliş olmak üzere 8 şerit olarak hizmete sunulacak yeni imar yolunun 1 km’lik kısmı tamamlanarak hizmete sunulurken, yolun 1.5 km’lik kısımda ise temel altı serim çalışmaları devam ediyor.

Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne akıcı ve konforlu ulaşım sağlamak amacıyla 8. Kolordu Kışlası içerisinden geçen 1.200 metre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki yeni yol çalışmaları kapsamında ise 900 metre uzunluğundaki açık kanalın 2x2000’lik beton borularla kapatılmasının ardından dolgu çalışmaları tamamlanarak asfalt serimine başlandı.

8. Kolordu Kışlası içerisinden geçen yol üzerindeki 320 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğindeki köprü inşası ve askeri saha içerisindeki yol imar sınırına 1.500 metre uzunluğundaki duvar örüm çalışması da tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şeifoğulları her iki yol çalışmasının tamamlanmasıyla şehit içi trafik akış hızı ve konforuna önemli ölçüde katkı sağlanacağını ifade ederek, çalışmaların süratle tamamlanarak yolların hizmete sunulacağını kaydetti.

ÇOCUKLARDAN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA YOĞUN İLGİ

Başkan Şerifoğulları’nın çocuklara olan hassasiyeti, minklerin yoğun sevgisiyle karşılık buluyor. Başkan Şerifoğulları, yol çalışmalarına ilişkin incelemeleri sırasında hem mahalle sakinlerinin hem de çocukların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. Çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet eden Başkan Şerifoğulları, hediyeleriyle de minikleri mutlu etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Artist
Artist - 3 yıl Önce

Başganın resmi tam feysbukluk instegramlık olmuş bende çektirecem böle

Gardaş
Gardaş @Artist - 3 yıl Önce

Arkadaki bina ve yolun uzunluğu güzel gostermis

Onur
Onur - 3 yıl Önce

Adı üstünde çevre yolu,kuzeyi de guneyi de,yani güneyi ,batıdan gelen trafiği şehre girmeden doğu ,g.neydoguya,kuzeyide yine batıdan gelen trafiği,harputa,dogukente ve d.bakir kavşağına bağlayan yol demektir.Sehiricine pek faydası yok.Ama bir Şair Hayri caddesi ile burada sayamayacagimiz bulvar,cadde, sokaklar perişan delik deşik.Acaba fen işlerinin hiçbir mensubu buralardan geçmiyor mu?Yeri gelmişken yazayım,yeni düzenlenen Keban yolu ışıklandirmasi rezalet direklerin kendisi ışıklı, cadde karanlık hicmi bir bilen yok,bari tecrübeli bir Elektrik Mühendisinden bilgi alinmaliydi,süslü direğin kime ne faydası var.Cevre yolu için teşekkür etmeyi de ihmal etmeyelim.

Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Arkadaki bina mükemmel çıkmış hayırlı olsun yolumuz ellerinize daglik

23
23 @Zaza - 3 yıl Önce

O binada çalışıyoruz gerçekten çok kaliteli bir yer yolların açılmasıyla dahada güzel olmuş teşekkürler

Gakgo
Gakgo - 3 yıl Önce

Güzel bı calisma olmuş ellerinize sağlık yanlız fotoğraf ve arkadaki yeni bina çok güzel cikmis

?
? - 3 yıl Önce

Başkan sizin ve arkadaki bı a tam bi uyumlu görünmüş teşekkürler yollarımız çok güzel olmus

Yakışır
Yakışır - 3 yıl Önce

Başkanım teşekkürler çok güzel olmuş sağolun yanlız yol üstünde ki binalarda dahada güzel etmiş

Mehmet
Mehmet - 3 yıl Önce

Başkan lütfen Necmettin erbakan bulvarını da incelesin. Güya çökme nedeni ile yeniden yapılmıştı. Değişen birşey olmadı.

Yhn
Yhn - 3 yıl Önce

Başkan Yolları bırak sen belediye başkanısın nedir şantiye şefi gibi


SIRADAKİ HABER

banner137