Başkan Şerifoğulları, Zeki Akbıyık'ın Sorularını Cevaplandıracak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu “Gündem” programının konuğu olacak. Başkan Şerifoğulları’nın konuk olacağı “Gündem” programı; cumartesi günü saat 21.00'da Kanal Fırat, Kanal E ve www.elazigsonhaber.com'dan ortak olarak canlı yayınlanacak.

Başkan Şerifoğulları, Zeki Akbıyık'ın Sorularını Cevaplandıracak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, göreve başladıktan sonra ilk kez canlı yayına katılarak önemli açıklamalarda bulunacak.

 

ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNACAK

“Zeki Akbıyık ile Gündem” programında, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, göreve başladıktan sonra, yapmış oldukları çalışmaları ve bundan sonra yapacağı projelerine ilişkin çarpıcı ve önemli açıklamalarda bulunacak.

 

MERAK EDİLEN SORULARI CEVAPLANDIRACAK

8 aylık görev süresinde neler yaptı, neler yaşadı?  Başkan Şerifoğulları, göreve başladıktan sonra hangi çalışmalara hız verdi? Seçimlerden önce açıkladığı projelerden bugüne kadar hangilerini gerçekleştirebildi? Cumhurbaşkanı karşısında Elazığ adına taleplerde bulunurken neler hissetti? Elazığ’ın alt yapısı ile ilgili çalışmalara hız verecek mi? Belediye’nin gelirlerini artırmak için ne gibi çalışmalar yapıyor? Vatandaşların ilgisini nasıl görüyor?  Başkan Şerifoğulları’ndan, vatandaşlar en çok hangi taleplerde bulunuyor?

 

KANAL FIRAT, KANAL E VE ELAZİGSONHABER.COM'DAN CANLI YAYINLANACAK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tüm bu soruları ve daha fazlasını Kanal Fırat, Kanal E Televizyonları ve www.elazigsonhaber.com ortak canlı yayınında cevaplandıracak.

“Zeki Akbıyık ile Gündem” Programı Cumartesi günü saat: 21.00’de ekranlarınızda… Sakın kaçırmayın.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137