Başkan Şerifoğulları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları birlikte yönetim ilkesi doğrultusunda ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Şerifoğulları bu kapsamda Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Oto Onarımcılar Odası ve Belediye eski Meclis Üyesi Mehmet Turhan’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın ziyaretlerinin ilk durağı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi oldu.

Kooperatif Başkanı Akın Çulha ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, sanayi esnafının genel durumu hakkında bilgi alarak talep ve önerileri dinledi.

ÇULHA: İLGİ VE ALAKALARINDAN DOLAYI BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Akın Çulha, “Belediye Başkanımızın gerçekleştirmiş olduğu ziyaret bizleri memnun etmiştir. Odamızın çalışmalarının yanı sıra Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafların sorun ve taleplerini Başkanımıza ilettik. Kendileri de sorunların çözümü noktasında Elazığ Belediyesi olarak üzerlerine düşen katkıyı vereceklerini ifade ettiler. İlgi ve alakalarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyoruz” dedi.

OTO ONARIMCILAR ODASI BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Başkan Şerifoğulları daha sonra Oto Onarımcılar Oda Başkanlığı’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Mehmet Türkoğlu ve üyelerle bir araya gelen Şerifoğulları, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak görüş alışverişinde bulundu.

TÜRKOĞLU: BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA OLMUŞTUR

Ziyarete ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Oto Onarımcılar Odası Başkanı Mehmet Türkoğlu, “Belediye Başkanımız özellikle deprem ve pandemi sürecinde her daim esnafımızın yanında olmuştur. Esnaflarımızın talep ve önerileri Başkanımızın öncelikli konuları arasında yer almıştır. Başkanımızın bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyarette bizleri ziyadesiyle memnun etti. Şahsım ve esnaflarımız adına kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Şerifoğulları’nın son durağı ise Elazığ Belediyesi eski Meclis Üyesi Mehmet Turhan oldu. Ziyaretlerinden ötürü oldukça memnun olduğunu ifade eden Mehmet Turhan, Başkan Şerifoğulları’na ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137