Başkan Şerifoğulları’ndan 15 Temmuz Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, “15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 15 Temmuz Mesajı

Başkan Şerifoğulları yayımladığı mesajında şunları kaydetti: “15 Temmuz, dış mihrakların desteğiyle içimizdeki hainlerin milletin iradesine, milli birliğine ve benliğine, bayrağına karşı girişilen kalkışmaya karşın aziz milletimizin yazdığı destansı bir zaferdir.  15 Temmuz’da tarihimizin en büyük ihanetlerinden birini yaşadık ve milletimiz bu kutlu topraklar üzerinde hiçbir ihanete geçit vermeyeceğini bir kez daha cihana gösterdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tek çağrısıyla meydanlara inen kadınıyla erkeğiyle 7’den 70’e  aziz milletimiz, cesareti ile verdiği şanlı mücadeleyle canı pahasına o karanlık geceyi demokrasi zaferiyle noktaladı.

Bu destansı zafer, gelecek nesillere bıraktığımız kıymetli bir mirastır. O gün olduğu gibi bugün ve yarın da kutsalımıza, değerlerimize yönelen hiçbir tehdit hedefe ulaşamayacaktır. Yüzyıllar geçse de hainleri de, hainlerin kahpece girişimlerini de unutmayacağız, unutturmayacağız.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün hain darbe girişimi karşısında aziz milletimizin Çanakkale ruhuyla topyekûn verdiği mücadeleyle kazandığı demokrasi zaferinin dördüncü yıl dönümünde, başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137