Başkan Şerifoğulları’ndan Görev Başındaki Personele Bayram Ziyareti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi ve hizmetlerin aksamaması için çalışan belediye personelleri ile uygulama noktalarında görev yapan Polis ekiplerini ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan Görev Başındaki Personele Bayram Ziyareti

Bayram namazını İmam-ı Azam Camii’nde kılan Başkan Şerifoğulları, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı .

Ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personelleri ile şehrin güvenliğini sağlamak için kontrol noktasında görevli olan polis ekiplerini ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, personeller ve güvenlik güçlerinin bayramını kutlayarak görevlerinde kolaylıklar diledi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: RAMAZAN BAYRAMI’NA YETİŞMENİN SEVİNCİNİ HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Kısıtlama nedeniyle buruk bir bayram geçirdiklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü, aynı zamanda Ramazan Bayramı’na yetişmenin sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Tabi pandemi kısıtlamaları neticesinde sevdiklerimizden uzakta bir bayram geçiriyoruz. Ama inşallah millet olarak kısıtlamalara uyarak bayram sonrasında vaka sayılarının normale düşmesinden sonraki süreçte tekrar eski günlerimize döneceğiz. Bundan sonraki bayramlarda da sevdiklerimizle birlikte kucaklaşarak Sıla-i Rahim ziyaretlerini yaparak inşallah bayramlarımızı idrak etmeyi rabbim bize nasip eder” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: KATİL DEVLET İSRAİL’İ KINIYORUZ VE LANETLİYORUZ

Filistin halkının her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Şerifoğulları, “Bu bayramı pandeminin dışında buruk geçirmemizin ayrı bir gerekçesi de katil devlet İsrail’in Filistin halkına yapmış olduğu katliam ve zulümdür. Biz her fırsatta Filistin halkının yanında olduğumuzu vurgulamıştık. Bundan sonra da yanında olacağımızı vurguluyoruz. Katil devlet İsrail’i kınıyoruz ve lanetliyoruz. Rabbimizden,  Müslümanların üzerindeki bu zulmün bir an önce kaldırılmasını niyaz ediyor, İslam devletlerini birlik ve beraberliğe davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: PERSONELLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLADIK

Gerek kapanma döneminde gerekse resmi tatillerde Elazığlı vatandaşlara hizmeti aksatmamak için her zaman ekiplerin sahada olduklarını kaydeden Başkan Şahin Şerifoğulları, “Bayram vesilesi ile çalışan birimlerimizi ziyaret etme imkanını yakaladık. İtfaiye ekiplerimiz, Zabıta ekiplerimiz, Temizlik ekiplerimiz,  Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz  hemşerilerimizin rahat bir bayram yaşayabilmesi ve sıkıntı çekmemesi adına görevleri başındalar. Herhangi bir sıkıntı olduğunda da anında müdahale ediyorlar. Bizler de personellerimizin bayramlarını tebrik ettik. Bu vesileyle de tüm Elazığlı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyor, huzur, mutluluk ve sağlık diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
AKP
AKP - 3 yıl Önce

Elazığ sizie gurur duyuyor başkanım insAllah siz ve milletvekillerini 2024 de tekrar gorelim tam kadro isterim

SIRADAKİ HABER

banner137