Başkan Şerifoğulları’ndan İmam Azam Camisi’ne Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sürsürü’de yapımı devam eden imamı azam camisini gezdi.

Başkan Şerifoğulları’ndan İmam Azam Camisi’ne Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sürsürü Mahallesi’nde yapımı devam eden İmamı Azam Camisi’ni gezerek, yetkililerden bilgiler aldı.

MEYDANOĞLU: KAMUOYUNUN CAMİMİZE DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM

Sürsürü İmamı Azam Dernek Başkan Yardımcısı Alattin Meydanoğlu, “bizlerde hem Sürsürü İmam Azam Camisi’nin kamuoyuna tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle bizleri yalnız bırakmayan sayın Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na şükranlarımı arz ediyorum. Muhtarımız ve başkanımızın da ifade ettiği gibi artık cami son aşamasına geldi. Biz kadirşinas Elazığ halkından camimize desteklerini bekliyoruz. Camiler imanımızın nişanesidir. Yer yüzünün kutsal mabetleridir. Buralarda toplumun imarını, mühendisliğini yapan din görevlilerimizin ibadethanelerdeki hizmetlerini açık ve net bir şekilde bilmekteyiz. Bu vesile ile ben bu haftayı hem din görevlilerinin haftası olması münasebetiyle kutluyorum, tebrik ediyorum. Kamuoyundan da camimize desteklerini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: DİN GÖREVLİLERİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Başkan Şahin Şerifoğulları da, “Belediye olarak yapabileceklerimizi burada konuşabilme adına burada toplandık. Çok güzel bir cami inşa ediliyor. 700 metrekare üzerinde bu bölgeye hitap edebilecek güzel bir cami. Tabi son aşamasına gelmiş. Eksikleri var. Bu eksikleri noktasında hem hayırsever iş adamlarımıza hem bizlere görevler düşüyor. İnşallah kısa süre içerisinde bu cami tamamlanarak bölgemizin, Elazığ’ımızın hizmetine sunulur. Alaattin Bey’in ifade ettiği gibi bu hafta “Camiler ve Din Görevlileri haftası.” Tabi ezan ile başlayıp sala ile biten hayatımızda camilerin ne kadar önemli olduğunu hep birlikte müşaade etmekteyiz. Camiler bizlerin medeniyetlerin merkezi konumundadır. Camiler safların sıklaştığı şirin mekanlardır. Bu mekanlarda çocuklarımıza, gençlerimize, toplumumuza güzel ahlakı öğreten, İslamiyet’i anlatan, yaşatan ve ibadetlerimizi yaptıran din görevlerimizi yaptıran din görevlilerine şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nihat
Nihat - 4 yıl Önce

200 metre çevresinde 2 camii olan Kavşağın ortasında camii, imar anlayışı bu yapılanı takdir ediyorsa memleket için yazık

mert
mert - 4 yıl Önce

çetin güneşli şarap günahlarını affettiriyor.günah orada kılınan namaz düşündürücü...

SIRADAKİ HABER

banner137