Başkan Şerifoğulları’ndan Teknofest 2021’e Katılacak Gençlere Destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2021’e Elazığ’dan katılacak gençlere desteğini sürdürüyor. Elazığ, TEKNOFEST 2021 finallerine 78 kişilik bir ekipten oluşan 8 takım ile katılacak.

Başkan Şerifoğulları’ndan Teknofest 2021’e Katılacak Gençlere Destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim vaatlerini kapsayan ‘11 Ana Başlıkta 100 Proje’si kapsamında yer alan ‘Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor’ projesi doğrultusunda gençlere desteğini sürdürüyor.

ŞERİFOĞULLARI: TOPLAM 78 KİŞİLİK BİR EKİPLE KATILACAĞIZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2021’e Elazığ’ımızı temsil edecek gençlere başarı temennisinde bulunarak,  “Elazığ Belediyesi olarak Fırat Üniversitesi ile yaptığımız protokol çerçevesinde, TEKNOFEST 2021’e katılacak ekiplerimiz Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi’ni temsil edecek. Eylül ayı içerisinde İstanbul’da düzenlenecek TEKNOFEST 2021’e 8 hocamız ve 70 kişilik öğrenci gurubundan oluşan toplam 78 kişilik bir ekiple katılacağız” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİ SAĞLADIK VE SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORUZ

“Yarınlarımızın teknolojisini tasarlayacak, üretecek ve yönetecek olan gençlerimizin, çocuklarımızın yanındayız.” diyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Savunma, sağlık, eğitim, bilişim teknolojilerinden yapay zekâya kadar her alana milli teknolojinin geliştirilmesine büyük katkı sağlayan TEKNOFEST 2021 organizasyonuna katılacak ekiplerimiz, çok uzun zamandan beri çalışarak, emek vererek ortaya koydukları bu projelerle finallere katılmaya hak kazandılar. Elazığ Belediyesi olarak geleceğimizin en kıymetli değerleri olan gençlerimize her türlü maddi ve manevi desteği sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz. TEKNOFEST 2021’e Elazığ’ımızı temsilen katılan 11 takımımıza Elazığ Belediyesi olarak destek sağladık. Bu takımlarımızdan 8 tanesinin final etabında yarışacak olması ayrıca bizleri gururlandırdı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye, onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Teknolojiyi sadece kullanan değil, tasarlayan, geliştiren ve üreten bir ülke konumuna gelmek için elimizden geleni bu güne kadar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. ‘Elektrikli Araç Projesi’ ile 1-5 Eylül tarihleri arasında Kocaeli-Körfez pistinde yapılacak olan final etabına katılacak Prof. Orhan Çakar önderliğindeki ekibimizi uğurladık. İnanıyorum ki Elazığ’ımızı en iyi şekilde temsil edecekler. Yarışmalara katılacak ekiplerimize, çok değerli Fırat Üniversitesi hocalarımıza yürekten başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Başkandan uzak durun gençler
Başkandan uzak durun gençler - 3 yıl Önce

Sevgili gençler samimi düşüncelerimdir bu yazdıklarım. Yarınlarımızı başarılı bir şekilde temsil etmek için selçuk bayraktarı takip edin vizyonunu fikirlerini önemseyin , ama ş şerifoğullarından uzak durun yoksa ufkunuz daralır vizyonunuz olmaz , yolları daraltan, parkları satan , 3 yıl sonrasını hesap edemeyen biri olursunuz . Ya da baba parası yiyen iç anadolu çifçileri gibi elde var olan her tarlayı , arsayı satar çıkarsınız... dikkatli olun kötü örnek , örnek almayınız...

Cuğra
Cuğra - 3 yıl Önce

Şu sü kesintileriyle bir ilgilen millet evde su bulamiyor genişlik toki de millet eliyle su taşıyor utanmiyormusunuz

Sami
Sami - 3 yıl Önce

Kendisi de genç ama ufku ve vizyonu yaşlı, Deprem sonrası fırsatları heba etti.

Belki bu başkan dediği gibi yapar dedik
Belki bu başkan dediği gibi yapar dedik - 3 yıl Önce

Ama gelen gideni aratır derler ya. Aynen öyle....bir kaç sene sonra bitecek başkanlığınız ve yolda bu millet size güzel şeyler söyleyecek!!

Cuğra
Cuğra - 3 yıl Önce

Şu sü kesintileriyle bir ilgilen millet evde su bulamiyor genişlik toki de millet eliyle su taşıyor utanmiyormusunuz

SIRADAKİ HABER

banner137