Başkan Top’tan Başkan Şerifoğulları’na Ekonomi Destek Paketi İçin Teşekkür

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayii Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top, Elazığlı esnaflara  Ekonomi Destek Paketi yardımında bulunan Elazığ Belediyesi Başkanı Şahin Şerifoğulları’ına teşekkür etti.

Başkan Top’tan Başkan Şerifoğulları’na Ekonomi Destek Paketi İçin Teşekkür

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaşanan pandemi sürecinin olumsuzluklarını gidermeye katkı sağlamak adına esnaflardan ihtiyaç sahibi vatandaşlara, işyerleri kapandığı için işsiz kalan çalışanlardan öğrencilere toplumun tüm kesimlerini kucaklayan destek paketini sabah saatlerinde açıklamıştı.

Bu kapsamda Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayii Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top, Ekonomi Destek Paketi yardımında bulunan Elazığ Belediyesi Başkanı Şahin Şerifoğulları’na desteklerinden ötürü teşekkür etti.

TOP: ODAMIZ ADINA KANTİNCİ VE BÜFECİ ÜYELERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayii Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top teşekkür mesajında, “Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu pandemi sürecinde kepenk kapatan esnaflarımıza Ekonomi destek paketi yardımında bulunan Elazığ Belediyesi Başkanı duyarsız kalmadı. İlimizde meydana gelen deprem sonrası ve pandemi sürecinde zor günler atlatan esnaflarımızın her daim yanında olan Belediye Başkanımız sayın Şahin Şerifoğulları bugünde esnaflarımızı yalnız bırakmayarak kantinci esnaflarımıza ve talebimiz olan mülkiyeti belediyeye ait olan büfe işletmecilerine Zeki Akbıyık’ın sunduğu Gündem programında gündeme gelen kiraların muaf tutulmasına duyarsız kalmayan esnaf dostu İlimizin Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na Odamız adına Kantinci ve Büfeci üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2020, 16:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yakma işi ne oldu?
Yakma işi ne oldu? - 3 yıl Önce

Yakma işi ne oldu?

gakgo
gakgo - 3 yıl Önce

elazığın bu tür yöneticilere ihtiyacı yok, kendini yakacakmış pehh

Kimyager
Kimyager - 3 yıl Önce

Tüm dünyanın gözü Elazığ’da

SIRADAKİ HABER

banner137