Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaşanan pandemi sürecinin olumsuzluklarını gidermeye katkı sağlamak adına esnaflardan ihtiyaç sahibi vatandaşlara, işyerleri kapandığı için işsiz kalan çalışanlardan öğrencilere toplumun tüm kesimlerini kucaklayan destek paketini sabah saatlerinde açıklamıştı.

Esnafa Destek Paketinde şoförlerde unutmamış, ticari faaliyet gösteren M, S, T plaka esnafına destek sağlamak adına, 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da yıllık işletme ruhsat vizesi ücreti alınmayacağı duyurulmuştu.

Bu kapsamda  Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, Ekonomi Destek Paketi yardımında bulunan Elazığ Belediyesi Başkanı Şahin Şerifoğulları’na desteklerinden ötürü teşekkür etti.

TOROMAN: YAŞANAN SIKINTILAR NEDENİYLE KİMİ İŞİNİ BIRAKMAK ZORUNDA KALMIŞTI

Bu kararın kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman da, “Belediye başkanımız açıkladığı esnafa destek paketiyle yanımızda olduğunu göstermiş, taleplerimizi karşılıksız bırakmamıştır. Deprem ve ardından gelen korona virüs nedeniyle şoför esnafımız sıkıntılı günler geçiriyor. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle kimi işini bırakmak zorunda kalmıştı. Açıklanan destek paketi, zor günlerde unutulmayan şoförlerimizi mutlu etmiş, motive etmiştir. Bir kez daha esnafının yanında olan, onların dertleriyle dertlenen Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.