Başkan Vahit Dabak, Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Vahit Dabak Medya Grubumuzu ziyaret etti. Başkan Vahit Dabak gerçekleştirdiği ziyarette, Türk Ocakları olarak hiçbir siyasal etkinin altında kalmayarak gençlere çok önem verdiklerini ifade etti.

Başkan Vahit Dabak, Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Vahit Dabak, Prof. Dr. İsmail Erdoğan, Dr. Yunus Gülcü, Zafer Saraç ve Hasan Arpa televizyonumuzu ziyaret etti.

DABAK: MÜMKÜN OLDUĞU KADAR ARADAKİ BOŞLUĞU KAPATMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Vahit Dabak, “2020 yılının Ocak ayında malum depremin ertesi günü kongre ile göreve geldik. O günden bugüne çalışmalarımız biraz kısıtlı dahil olsa devam ettirmeye çalışıyoruz. Buna kitap okuma etkinlikleri ocağımızda bilgisayar çalışmaları ile devam ediyoruz. Ocağımız Elazığ’da 1919 yılında faaliyete geçmiştir. Genellikle entelektüel bir yapıya sahiptir. Üyelerimiz akademisyenler ve elit insanlardan oluşmaktadır. Normal zamanlarda faaliyetlerimiz konferanslar, şölenler, eğitim, kültür ağırlıklı olarak geçmektedir. Ülkemizin hatta dünyanın hatta ilimizin içinde bulunduğu ki bizim ilimizin iki negatif pozisyonu var hem deprem arkasından salgın geldi. Biz bu deprem döneminde de ocak olarak üzerimize düşeni yaptık. Ticaret Odasıyla ve diğer illerimizden gelen desteklerle halkımızın yarasına bir nebze dahil olsa da sargı olmaya çalıştık. Şayet Allah nasip ederde bu salgın biterse ki umudumuz, ümidimiz o. Biterse eski faaliyetlerimize tekrar döneceğiz. Mümkün olduğu kadar aradaki boşluğu kapatmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

DABAK: GENÇLERİMİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR

Başkan Dabak, “Ocağımızda gençlerimize çok önem veriyoruz. Hiçbir siyasal yapının baskısı, etkisi altında kalmadan onların da siyasal görüşlerine etki etmeden eğitimleriyle ilgileniyoruz. Mevcut ocağımızda Türkiye yerlisi gençlerimizin yanı sıra Azerbaycan Türk’lerinden, Bayrucak Türk’lerinden olan gençlerimiz var. Bizim gençlerimizin teminatı olan gençlerimiz bizim için değerlidir. Şu andaki çalışmalarımız sadece bu yönde. Tabi bu salgının verdiği kısıtlılık dairesi içerisinde” şeklinde konuştu.

Başkan Vahit Dabak gerçekleştirdiği ziyarette, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a “Harputlu Zöhre Kız” kitabını hediye etti.

Dabak, pandemi nedeniyle toplu etkinliklere devam edilemediğini ancak Türk Ocakları’nın her zaman açık olduğunu kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137