Başkan Yanılmaz'dan Sahte Hesaplarla İlgili Açıklama

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sosyal medya üzerinden yapılan bazı paylaşımlarla ilgili açıklama yaparak “söz konusu sahte sosyal medya hesapları hakkında gerektiğinde savcılık nezdinle suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum” dedi.

Başkan Yanılmaz'dan Sahte Hesaplarla İlgili Açıklama

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz; sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili açıklama yaptı.

Elazığ Belediye Basın Merkezi tarafından gönderilen basın bildirisi şöyle;

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, son günlerde sosyal medya mecrasında sahte hesaplar üzerinden; yöneticiler, siyasi şahsiyetler, STK’lar ve farklı kurum ve şahıslara yönelik iddia, iftira, hakaret ve yıpratıcı paylaşımlardan dolayı yazılı açıklamada bulundu.

Kurulduğu 2002 yılından bugüne ülkenin her köşesinde ve her alanında reform niteliğinde hizmetlerle halkımızın gönlünde önemli bir yer edinen AK Parti’yi siyasi arenada ve sandıkta yenemeyen bazı karanlık odakların,  parti içinde ayrılık ve fitne tohumları ekmek suretiyle partimizi yıpratarak, Bizans oyunlarına dayalı köhne siyaset yaparak, kazanmak gibi bir hayale kapılarak, alçakça bir yolu benimsediklerini esefle izlediklerini belirten Başkan Yanılmaz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Bazı karanlık odakların ve onlara hizmet eden ancak gerçek kimliklerini saklayarak ya da özellikle gizleyerek ilimizin saygın yönetici, siyasetçi, meclis üyesi, STK başkanları, gazeteci ya da farklı alanlarda öne çıkan şahsiyetleri karalama kampanyası başlattıklarını müşahede etmekteyiz. Davamızın öne çıkan saygın isimlerini hem yıpratmak hem de yerel seçim öncesi aday adaylığı sürecini fırsat bilerek aynı misyona ve davaya inanmış isimler arasında kin, nefret ve düşmanlık oluşmasını hedeflediklerini görmekteyiz.

Bu hesaplardan yapılan bazı paylaşımların zaman zaman bir siyasetçiyi, bir kurumu ya da şahısları savunur gibi gözüküp onlar adına farklı siyasi şahsiyetleri kamuoyunda küçük düşürücü ve hakaret edici iftiralar ve iddialarına da rastlanmaktadır.

BİZ BİRİZ VE BERABERİZ

Öncelikle birlik, beraberlik ve halka hizmet yolunda birlikte yol yürüdüğümüz değerli dava arkadaşlarımızı ve AK Partimizi hedef alan bu sahte hesapları ve burada yapılan paylaşımları şiddetle kınıyorum.

Her biri AK Parti misyonuna bağlı ve şehrimize hizmet yolunda belediye başkanlığı, meclis üyeliği ve diğer görevlere talip olan arkadaşlarımız, bizlerin dava kardeşleridir ve her biri çok değerli şahsiyetlerdir. Parti içerisinde hizipleşme, gruplaşma ve ayrışma varmış algısını oluşturmaya yönelik bu tür kasıtlı ve planlı girişimler ile çirkin tezgâhlara hiçbir aday adayı arkadaşımızın ve teşkilat mensuplarımızın itibar etmeyeceğine ve bu sahte hesaplara prim vermeyeceklerine yürekten inanıyorum.

Yerel seçimler öncesinde aday adaylarımız, parti teşkilatlarımız ve camiamızı hedef alan,  aramıza fitne tohumları ekerek parti içinde zaafiyet oluşturup kendilerine siyasi alan açma hayallerine kapılan art niyetli muarızların bu tür paylaşım ve hesaplarına itibar edilmeyip Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023, 2053  ve 2071 hedeflerine ulaşmak için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da pekiştirmemiz gerektiğine inanıyor ve söz konusu sahte sosyal medya hesapları hakkında gerektiğinde savcılık nezdinle suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.”

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 21:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Olmazsa
Olmazsa - 5 yıl Önce

O konuda "Olmazsa olmazlarımızdan" dır. Hakkındır muço...

SIRADAKİ HABER

banner137