Başkan Yanılmaz'dan Seçim Değerlendirmesi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, gerçekleşen seçimler sonrasında yaptığı değerlendirmede, milletin iradesinin tecelli ettiğini belirterek, vatandaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Yanılmaz'dan Seçim Değerlendirmesi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçim sonuçlarının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı bir sonuçla tamamlandığını, seçimlerden milletin iradesinin tecelli ettiğini belirtti.

Seçim öncesinde propagandalarını yürüten tüm adayların büyük bir olgunlukla süreci tamamladığını belirten Başkan Yanılmaz, yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sandıkları patlatırcasına yüzde 52,5 gibi rekor bir oyla milletin güvenini aldığını söyledi.

Yoğun bir seçim maratonu sonrasında Elazığ’da AK Parti’nin 4 Milletvekili ile yarışı tamamladığını ifade eden Başkan Yanılmaz,:”Ülke insanın kalbinde taht kuran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 16 yılda 13 kez seçimlerden galip çıkarak bir rekora imza atmıştır. Dünya mazlumlarının gür sesi Cumhurbaşkanımız ülke genelinde yüzde 52,5 şehrimizde ise yüzde 70,05 gibi yüksek bir oranla yeni sistemin Cumhurbaşkanı olmuştur. Milletvekilliği seçimlerinde ise AK Parti 4 Milletvekili çıkararak büyük bir oy çoğunluğuna ulaşmıştır. Seçim süresince toplumun her kesimini kucaklayan açıklamalarımız ve AK Parti’nin şehrimize kazanımları seçim sonuçlarının bu şekilde oluşmasını sağlamıştır. Yeni dönemde şehrimize hizmetlerin artarak geleceğine olan inancımız tamdır. Ülkemiz her alanda daha çok kalkınacak, daha çok gelişecek ve 2023 yılında lider ülke olarak yarışta yerini alacaktır. Hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımıza desteği karşısında müteşekkir olduğumuzu ifade ediyor, AK Parti Milletvekillerimiz Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ’ı ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gürsel Erol’u tebrik ediyor,  birçok yeni hizmeti daha hemşehrilerimizle buluşturma noktasında kendilerine başarılar diliyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2022, 23:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137