Başkan Yanılmaz EBUAŞ Personeliyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz EBUAŞ personelleri ile bir araya geldi.

Başkan Yanılmaz EBUAŞ Personeliyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, EBUAŞ çalışanlarıyla bir araya gelerek, 5 yıllık görev süresinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri değerlendirdiler.

Kültür Park Mamurat-ül Aziz Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya EBUAŞ Müdürü Fahri Canpolat ve EBUAŞ personelleri katıldı.

Programda konuşan Müdür Canpolat, Başkan Yanılmaz’ın ELBÜS’ten Cip Mesire alanına, alt ve üst geçitlerden köprülü kavşaklara birçok hizmeti gerçekleştirdiğini ve her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya gayret ettiğini ifade ederek kendisine teşekkür etti.

YANILMAZ: GENİŞ, MUTLU VE ÇALIŞKAN BİR AİLEYİZ

Elazığlılara daha kaliteli hizmet verilebilmesi adına 2014 yılında kurulan EBUAŞ’ın, ülke genelinde büyük bir şirket olma yolunda önemli mesafeler kat ettiğini kaydeden Başkan Yanılmaz, Elazığ Belediyesi bünyesinde kurulan EBUAŞ’ın ulaşımda birliği sağlaması ve tek elden ulaşımın idare edilmesi için kurulduğunu kaydetti. Sadece ulaşımda değil şehri kültür, sanat, eğitim ve sosyal alanda da ileriye taşıdıklarını kaydeden Yanılmaz, 1 Nisan 2019 tarihinden sonrada AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak Elazığ’a hizmet etmeye devam edeceklerini aktardı.

YANILMAZ: BU GÜZEL ŞEHRE HİZMET AŞKINIZI HİÇ BİR ZAMAN YİTİRMEYİN

Kendisinin Ankara’dan sürdüreceği hizmeti belediye personellerinin de Elazığ’dan devam ettireceğini belirten Yanılmaz, personelle helalleşerek “sizlerden ricam bu güzel şehre hizmet aşkınızı hiç bir zaman yitirmeyin, her zaman doğrunun ve hakkın yanında olun, zalime karşı mazlumu koruyun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137