Şehrin genelinde farklı bir çalışmanın devam ettiğini kaydeden Başkan Yanılmaz, "Birimlerimiz hız kesmeden, kaldırım yenileme bisiklet yolları, dekoratif aydınlatma, asfalt serim, çevre düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.

Başkan Mücahit Yanılmaz, Cumhuriyet Mahallesi Fatih Ahmet Baba Bulvarında başlatılan kaldırım yenileme çalışmalarını, Malatya Caddesi yan yol üzerinde yapımı devam eden bisiklet yolu ve kaldırım düzenleme çalışmalarını, Bağkur Caddesi'nde başlatılan kaldırım yenileme çalışmalarını, yerinde inceleyerek ilgili birim müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaldırım yenileme ve dekoratif aydınlatma çalışmalarıyla Bağkur Caddesi’nin yepyeni bir görünüme kavuşacağını belirten Mücahit Başkan; “Belediyeciliği sahada yapıyor, ihtiyaçları yerinde görerek, ekiplerimizin çalışmalarına katılıyoruz. Belediyemiz hizmetlerini gerçekleştirmeden önce hemşehrilerimizle istişare ediyor ve çalışmaları bu doğrultuda başlatıyoruz”dedi.