Başkan Yanılmaz Elazığspor’la İlgili Net Konuştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz dört buçuk yılını değerlendirdiği basın toplantısında Elazığspor’la ilgili önemli açıklamalar yaptı. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, imar revizyonunda ‘Elazığspor’a parayı ver bunun karşılığında katını al’ konusunun asla mümkün olmadığını söylerken, bu spekülasyonları çıkaran kişilerin kendi alanına özel imar isteyip başarılı olamayan kişiler olduğunu söyledi. Başkan Yanılmaz ayrıca bugüne kadar yönetime talip olan hiç kimseye söz vermediğini ifade etti.

Başkan Yanılmaz Elazığspor’la İlgili Net Konuştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Elazığspor ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Başkan Mücahit Yanılmaz, İmar revizyonu konusunda Elazığspor üzerinden spekülasyonlar yapıldığını ifade etti.

İmar Revizyonunda Elazığspor’a parayı ver bunun karşılığında katını al konusunun asla mümkün olmadığını söyleyen Yanılmaz, bu spekülasyonları çıkaran kişilerin kendi alanına özel imar isteyip başarılı olamayan kişiler olduğunu belirtti.

“BUNLAR SAHTEKARLAR”

Yanılmaz, “Belki en çok duyulan şeylerden bir tanesidir. İmar Revizyonda Elazığspor’a parayı ver, buradan katını al v.s. gibi bir şey. Böyle bir konunun olması asla mümkün değil. Bizim imar revizyonunu yaparken imar revizyonunda hangi adanın, hangi parselin, hangi cadde ve bulvar üzerinde bulunan binaların kaç kat olacağı bellidir. Plan notlarında da bunlar çok açık ve net bir şekilde ifade edilmiştir. O alanda o plan notlarına uygun projeyi yapmak isteyen her hemşerimiz projesini yapar, sonucunu alır. 10 kat ise 10 kattır, 15 kat ise 15 kattır, 6 kat ise 6 kattır. Dolayısıyla böyle bir olay tamamen spekülasyondur. Bunu en çok kim çıkarıyor? Bunu en çok çıkaranlar kendi alanlarına özel imar isteyip de başarılı olamayanlardır. Piyasada kim ‘herhangi bir müteahhite, herhangi bir arazinin sahibine sen git falanca yere bu kadar para yatır, be  senin arazinin, paftanın katını bu kadar yükseltirim’ diyorsa yalan söylüyor, kimse buna inanmasın. Bunlar sahtekarlar. Kim böyle bir şey diyorsa bunlar sahtekardır, yalancıdır. Sakın ha! Bizi dinleyen, bizi izleyen hiç kimse bunlara aldanmasın, bunların oyununa gelmesin” ifadelerini kullandı.

 “ELAZIĞSPOR’A HER TÜRLÜ RİSKİ DE ALARAK YARDIMCI OLDUK VE OLUYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Biz Elazığ Belediyesi olarak 2015-2016-2017 yıllarında Elazığspor’a gücümüzün yettiğinin fazlasını ortaya koyarak, her türlü irademizi ortaya koyarak, her türlü riski de alarak yardımcı olduk ve oluyoruz. Bugünde destek oluyoruz. Yine oranın bir kısım ihtiyaçlarını biz gideriyoruz, yardımcı oluyoruz, sahip çıkıyoruz, destek oluyoruz” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYE OLARAK BİZ YAPILACAK HER ÇALIŞMANIN İÇİNDE OLACAĞIZ”

Yanılmaz, “Elazığspor denilince sadece akla Elazığ Belediyesi’nin gelmesi yanlış. Hani Elazığspor galip geldiğinde bunu televizyonlarda, sosyal medyalarda, basın toplantılarında övünçle açıklamalar yapıp bende Elazığspor’a destek oluyorum, başarısını kutluyorum diyen herkese burada bir ayrım yapmadan, bizi duyan herkesin Elazığspor’a sahip çıkmasını buradan duyuruyorum. Yapılacak her çalışmanın içinde belediye olarak biz olacağız. Kim yönetimde olursa olsun. Kim yönetime gelirse gelsin, belediye olarak biz yapılacak her çalışmanın içinde olacağız” şeklinde konuştu.

“BEN BİR SÖZÜ VERDİM Mİ O SÖZÜ ÖLÜMÜNE YERİNE GETİRİRİM”

Mücahit Yanılmaz, “Öyle bir yönetimde olmalı ki Elazığspor yönetim kurulu 25 kişiden oluşuyor. 25 kişilik yönetim kurulu üyeleri Elazığsporlu futbolcuların sabah kahvaltısındaki peynirini de alabilsin, zeytinini de alabilsin.  ‘ben yönetime talibim’ şunu da buradan net söylüyorum. Bugüne kadar yönetime talip olan hiç kimseye ben bir söz vermedim. Ondan sonra çıkıyorlar toplantılar yapıyorla,r ‘beleidye başkanı bize bu kadar söz verdi, yerine getirmedi’ ben bir sözü verdim mi o sözü ölümüne yerine getiririm” dedi.

“ELAZIĞSPOR’U BU TOPLUM KABULLENMELİ”

Belediye Başkanı Yanılmaz, “Benimle görüşmek istiyorlar, bende görüşüyorum. Görüşmeyeyim mi? herkese görüşürüm. Onlara dediğim şey şudur; eğer Elazığspor’un şu andaki tıkanıklığını giderecek bir mali yapı oluşturduysanız buna soyunun. Biz de size gücümüzün yettiği oranda yardımcı oluruz. Sizinle istediğiniz yere gelirim, istediğiniz kişiyle görüşürüm. Elazığspor’a yardım etmesi için bütün tavrımı ortaya koyarım. Ancak Elazığspor’un her attığı adım, Mücahit Yanılmaz’dan bekleniyorsa bu yanlış. Elazığspor’u bu toplum kabullenmeli, toplum kabul etmeli ve her kesimin Elazığspor’a sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Yine söylüyorum; ben Elazığspor’la ilgili atılacak olan bütün adımların içinde olurum. Kime gidilecekse birlikte giderim, ne yapılacaksa birlikte yaparım. Elazığspor’a maddi katkı sağlayacak olan üretilecek projelere bizi ilgilendiren bölümüne destek olur ve sahip çıkarım yönetim kim olursa olsun” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

niye belediyeyi kazandıgın zaman elazığsporu kendine siyasi malzeme yaptın mücahit efendi bu takım küme düşerse bütün günahı senindir.yazıklar olsun size ne diyem şu güzelim memleketi kendinize oyuncak etmişsiniz.Allah sizden sorsun inşaAllah

kaya
kaya @elazığlı - 5 yıl Önce

kimsede suç yok. Oy veren elazığlılarda suç..

23
23 - 5 yıl Önce

Madem söz vermedin başkanlar çıkıp canlı yayından bas bas bağırdı belediye başkanı bu takımı bu hale getirdi diye niye cevap vermedin peki iş seçime yaklaşıyor diye mi ekranlara çıkmaya başladınız ELAZIĞ halkına herşey müstehaktır

Taha
Taha - 5 yıl Önce

memleketin geldiği son nokta.martta yine götürüp oy verin elazığlılar oldu mu,vermemezlik etmeyin ha sakın.

SIRADAKİ HABER

banner137