Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Mart 2019 Cumartesi günü Elazığ’a gelişi ile ilgili, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz İstasyon Meydanı’ndaki çalışmaları inceledi.

BAŞKAN YANILMAZ AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZLERİNİ ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, daha sonra 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Akçakiraz, Yazıkonak, Mollakendi ve Yurtbaşı Beldelerinde Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezlerini ziyaret ederek vatandaşlarımıza seslendi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ilk olarak Akçakiraz Beldesini ziyaret ederek Seçim Koordinasyon Merkezi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra Yazıkonak Beldesine bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Yanılmaz’a AK Parti Yazıkonak Belde Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz eşlik etti.

AYAZ: BELEDİYE BAŞKANLIĞI VATANDAŞA HİZMETKARLIĞIN YAPILDIĞI, YAPILACAĞI BİR YERDİR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ziyaretlerinden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden AK Parti Yazıkonak Belde Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, “Yaklaşık 3 yıllık Belediye Başkanlığı görevim de Yazıkonak ile alakalı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın kapısını her çaldığımız da bize sadece kapısını değil gönlünü ve hizmetlerini de açtı. ben beldem adına şahsım adıma Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YANILMAZ: GÜZELLEŞEN YAZIKONAK BELDEMİZDEYİZ

Coşkulu kalabalığa seslenen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, “Hızla büyüyen, hızla gelişen, güzelleşen Yazıkonak Beldemizdeyiz. Dün Ankara'da idik seçim çalışmalarına Ankara'da devam ettik bugün ise Elazığ'da bütün beldelerimizi sırasıyla gezeceğiz. Her zaman gözümüz Yazıkonak'ta oldu. Göreve geldikten sonra belediye başkanımız burada güzel çalışmalara imza attı imza atmaya da devam edecek. Belediye Başkanlığı bir sevdadır, bir arzudur, bir istektir ve bir hizmet yeridir. Belediye Başkanlığı bir makam değil, Belediye Başkanlığı vatandaşa hizmetkarlığın yapıldığı yapılacağı bir yerdir. Dolayısıyla buraya en iyi hizmeti yapacak, gecesini gündüzüne katacak insanların yeridir. İnşallah 31 Mart seçimleri Aydın Ayaz kardeşimizin yeniden Yazıkonak'ta hizmete devam diyeceği bir adım olacaktır. 31 Mart'ta oylarımızı kullandığımızda biz sadece Aydın Ayaz'ı Belediye Başkanı yapmış olmayacağız. Dünyada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vermiş olduğu mücadeleyi biliyoruz. Bütün mazlumların gözleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da. İşte biz 31 Mart günü sandıklara gittiğimizde dünya zalimlerine diz çöktüren ve dünya mazlumlarını ayağa kaldıran bir yiğit adam için oyumuzu kullanacağız. Sadece Yazıkonak’a oy vermiş olmayacaksınız aynı zamanda Cumhurbaşkanımızın bütün dünyaya karşı vermiş olduğu mücadelede ona destek olmuş olacağız ve ona sahip çıkmış olacağız. Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü şehrimizde olacak. Cumartesi günü saat 12.30’da İstasyon Meydanı’nda sizlere hitap edecek. Ben hepinizi oraya davet ediyorum. Cumartesi günü inşallah liderimizi Elazığ’ımızda en iyi şekilde ağırlayacağız ve uğrayacağız. 31 Mart akşamına kadar azimle çalışacağız ve Yazıkonak'ta Aydın Ayaz kardeşimizi Elazığ’ımızda da Şahin Şerifoğulları kardeşimizi en yüksek oy oranıyla Belediye Başkanlığı görevlerini getireceğiz” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın bir sonraki durağı Mollakendi Beldesi oldu.

DOĞAN: 31 MART GÜNÜ DE OYLARINIZI AK PARTİ'YE İSTİYORUM

AK Parti Molakendi Belde Başkan Adayı Mehmet Enis Doğan, yaptığı konuşmada ziyaretlerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

YANILMAZ: İSTASYON MEYDANI'NA BEKLİYORUM

Başkan Yanılmaz, Mollakendi Seçim Kordinasyon Merkezi’nde yaptığı konuşmada AK Parti Molakendi Belde Başkan Adayı Mehmet Enis Doğan'ın her zaman yanında olduklarını ifade ederek şunları kaydetti. Yanılmaz, “Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Doğan’ı karşılamak, ağırlamak, dinlemek ve uğurlamak için sizleri İstasyon Meydanı'na bekliyorum. Sadece sizleri değil cep telefonunuzda bulunan tüm numaraları arayarak onları da davet etmenizi bekliyorum. 31 Mart günü de oylarınızı AK Parti'ye istiyorum. Unutmayın sadece Mehmet Enis Doğan'a oy vermiş olmayacaksınız aynı zamanda Cumhurbaşkanımızın elini de güçlendirmiş olacaksınız” şeklinde konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, son olarak Yurtbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Yurtbaşı Belde Belediye Başkan Adayı Yasin Yılmaz, yaptığı konuşmada desteklerini her zaman hissettiren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

YANILMAZ: BİZ HER ZAMAN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A DESTEK VERDİK VE SAHİP ÇIKTIK

AK Parti Yurtbaşı Belde Belediye Başkan Adayı Yasin Yılmaz’ında eşlik ettiği ziyarette bir konuşma yapan Başkan Yanılmaz, “Biz her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdik ve sahip çıktık. O da Dünyada bütün zalimlerin karşısında dik durdu. Onun bu dik duruşudur ki İsrail'in Amerika'nın zalimlerin boynunu eğdi ve eğmeyede devam edecek inşallah. Genel Merkezde ki görevimiz gereği hem Türkiye'nin değişik illerindeyiz hem de Elazığ’dayız. 31 Mart seçimlerine elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz ve el birliği ile Cumhurbaşkanımızın elini güçlendireceğiz” İfadelerine yer verdi.