Başkan Yanılmaz Net Konuştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kanal Fırat Televizyonunda katıldığı canlı yayında yerel seçimlerde yeniden aday olacak mısınız sorusuna cevap verdi. Başkan Yanılmaz, “Seçim çalışmalarını yaparken, belediyenin de anketini yapmış oldum” dedi ve aday olup olmayacağı konusunda net konuştu.

Başkan Yanılmaz Net Konuştu

Genel seçimlerin ardından şimdi sırada yerel seçimler var. Yerel seçim çalışmalarının önümüzdeki süreçte artması bekleniyor.

Peki, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yeniden belediye başkanlığına aday olacak mı?

Başkan Yanılmaz, Kanal Fırat televizyonunda yayınlanan Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programının konuğu oldu. Başkan Yanılmaz, merak edilen aday olacak mı sorusuna da cevap verdi. 

“BENİM İÇİN ÇOK ÇOK İYİ OLDU”

Seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yapan Başkan Yanılmaz,Temposu yüksek bir seçim oldu. Kısa zaman dilimi içerisinde olunca o kısa zamana çok şeyi sığdırmak zorunda kaldık. Ben genelde merkezdeydim. Ama ilçelere, beldelere, köylere gittiğimiz zamanlarda oldu. Şu açıdan baktığımda benim için çok çok iyi oldu. 38 mahallenin bütününe caddelerine, sokaklarına esnaflarına bir şekilde gittim gezdim. Onlarla birlikte olduk. Hem belediye çalışmalarını hem seçim çalışmalarını değerlendirmiş olduk” dedi.

“BELEDİYENİN ANKETİNİ YAPMIŞ OLDUM”

Genel seçim çalışmalarını yürütürken belediye çalışmalarını konusunda da vatandaşla görüşme imkanına olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, “Seçim çalışmalarını yaparken, belediyenin de anketini yapmış oldum. Ankette durum çok iyi. Onda bir problem yok. Gittiğimiz her yerde çok olumlu şeyler aldık. Şunu da gördüm şehirdeki istek seviyesi yükselmiş. Bundan 4 yıl önce asfalt isteyenler şimdi kadın spor merkezi istiyorlar. 4 yıl önce kaldırım isteyenler şimdi fitness aletleri istiyorlar” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA YENİDEN ADAY OLACAK MI?

Furkan Dilaver’in yerel seçimlerde yeniden Elazığ Belediye Başkanlığına Aday olacak mısınız sorusuna cevap veren Başkan Mücahit Yanılmaz, “Ben rahatım. Bütün işlerimi de öyle yaparım. Hiçbir zaman geleceği düşünerek planlar yaparak programlar yaparak, şunu yapayım da sonuçta şu olsun diye düşünmedim. Tabi ki Elazığ’a hizmet etmekten gurur duyuyorum. Keyif alıyorum. Yapılan hizmetleri yerinde görmek bana ayrıca mutluk veriyor. Elazığ’a hizmet etmeye devam etmek isterim. Ancak neticede bu cumhurbaşkanımızın ve milletimizin vereceği bir karar. Ama o karar nasıl olursa benim başım üstüne. Ben isterim ki Elazığ’a bu hizmet hızıyla bir müddet daha devam edeyim. Çünkü 4 yıllık süre içerisinde Elazığ’ı yaşana bilir şehirler sıralamasında 49. Sıradan aldık 19. Sıraya yükselttik. 30 ili geride bıraktık. Bu görev tevdi edilirse tekrar. Aday olup tekrar kazanırsak 2023’e 2024’e Elazığ bambaşka bir Elazığ olarak gelecek inşallah” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
DAYI
DAYI - 6 yıl Önce

RAMAZAN GÜRGÖZE OLACAĞINA KESİNLİKLE YANILMAZ OLMALIDIR..AKP Lİ DEĞİLİM AMA ÇALIŞMALARA BAKIN İŞÇİ ESNAF ALACAKLARINA BAKIN YETER GİBİ

İsim vermeyecem
İsim vermeyecem - 6 yıl Önce

Ben teşkilat üyesiyim seçim sürecinde vekillerle beraber gezdim. Başkanın söylediklerinin tam tersini söylerim, gittiğimiz her yerde açık ara en fazla tepki belediyeye oldu her oturduğumuz konuştuğumuz insan başkana yüklendi. Yalanın bu kadarı olur

Murat
Murat - 6 yıl Önce

Belediyenin iyi olduğunu söyleyenler varsa, hayat felsefesini, dünya görüşünü ve zihniyetini değiştirmesi lazım. Gerçi, Elazığ'ın hepten bunu yapması lazım. Ama gel gör ki bunu istemek, ölüden öpücük istemek gibi bir şey.

Murat
Murat @Murat - 6 yıl Önce

Mesut Bey, ben bu yorumu şimdiye kadar gelen bütün belediye başkanları için yaptım. Diğer yorumlardan birinde Kadir Bey de gayet güzel yazmış.

Mesut
Mesut @Murat - 6 yıl Önce

Evet çalan çırpan şerefsizlik yapan Başkan lazım Elazığ a bundan önceki gibi

mehmet 3
mehmet 3 - 6 yıl Önce

aday ol da; Allah için, mesire alanı ve yeşillik adına çok güzel şeyler de yaptınız.. hakkınızı da yemeyelim yani. (kültürpark, f.sekin mesire alanı, cip....)

Kadir
Kadir - 6 yıl Önce

Yapılan araştırmaya göre, AKP Belediyelerinin olduğu illerin tamamında yaşam kalitesi çok düşük. İzmir, Aydın, Edirne, Eskişehir, Muğla, Tekirdağ ve Mersin'den daha iyi yaşam kalitesine sahip olduğunu iddia eden AKP Belediyesi var mı? "Yaşam kalitemiz kötü" diyen vatandaşlar en çok trafikten, ulaşımdan, otoparktan, çevre kirliliğinden, hava kirliliğinden, yeşil alan, park, oyun alanı azlığından, gürültüden ve çarpık kentleşmeden şikayet ediyor. Ben şimdiye kadar AKP adaylarının hiçbirinin vizyon sahibi olduğunu görmedim. Elazığ'ın yaşam kalitesi de aşikâr.

Kadir
Kadir @Kadir - 6 yıl Önce

Mesut, bunlar bakış açısı, hayat felsefesi ve dünya görüşüyle ilgili tabi.

Mesut
Mesut @Kadir - 6 yıl Önce

Sallama kadir sallama dediğin şehirlerde iş yerlerim var İzmir de Muğla da İzmir özellikle köy

mehmet
mehmet - 6 yıl Önce

aday ol da AKPARTİ nin oyları %50 den 30'a kadar düşsün..

mehmet 2
mehmet 2 - 6 yıl Önce

aday ol da; yaptığın saçma sapan ve sürekli su basan alt ve üst geçitlere mi, yoksa yapmadığın yollara ve kaldırımlara mı, yoksa kokudan geçilmeyen alt yapıya mı yada elazığ spor adı altında mütahhitlerden istediğiniz trilyonlara mı oy verelim. siz olsanız kendinize oy verir misiniz?

dtmn
dtmn - 6 yıl Önce

evet belediyenin eksikleri vardır. ama güzel işlerde yapmıştır. eleştirilerde acımasız olmayın yiğidi öldürün ama hakkını verin. gürgöze aday olursa kesinlikle oy vermem diyenlerdenim.


SIRADAKİ HABER

banner137