Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yapımı devam eden peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Yaklaşan bahar ayları dolayısıyla parkları ve yürüyüş yollarını denetleyen Başkan Mücahit Yanılmaz, bu yıl çocuklar için geleneksel çocuk oyunlarından olan “SEK-SEK” oyununu kaldırımlara işlediklerini belirtti.

Malatya Caddesi, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı ve birçok çalışmaların kontrolü sırasında çevrede bulunan vatandaşlar ile de görüşen Başkan Yanılmaz “Elazığ’ın her yaştan vatandaşlarımız için huzur dolu bir yer olması için çalışıyoruz” dedi. Belediye faaliyetleri ile ilgili konuların konuşulduğu sohbetlerde Başkan Yanılmaz, vatandaşların taleplerini ilgili birimlere aktardı.

YANILMAZ: YAPILAN BU HİZMETLERİN ELAZIĞ’IMIZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz çalışma gezisi kapsamında yaptığı değerlendirmede, “Park Bahçeler, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Ulaşım Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizdeki kış aylarında yağan yağışlardan dolayı yıpranmaların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyorlar. Esentepe, Fevzi Çakmak, Yıldızbağları ve Yenimahalle üzerindeki kanalda yapmış olduğumuz çalışmalarda sona gelindi. Kanal içerisine döşenen büzler yaklaşık iki metre yüksekliğinde ve bu büzler üzerinde 6 şeritli yollar bu bölgeye ve şehrimize hizmet edecek. Daha önceden bu bölgede bulunan kanalın başta koku olmak üzere birçok zararı vardı. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonrasında bu tür sorunların önüne geçerek şehrimize yeni bir ana arter kazandırmış olacağız. Çaydaçıra Mahallesi'nden başlayıp yaklaşık 5 bin metre ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'na bağlanarak askeri hastanenin önünden Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne ulaşan bir ana arter yol bu şekilde bitmiş olacak. Ben çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yapılan bu hizmetlerin Elazığ’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.