Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Sivrice ve Maden ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezlerini ziyaret ederek kendilerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Mart’ta Elazığ’da gerçekleştireceği mitinge birebir davet eden Yanılmaz, “şehrimize yakışır bir mitingi daha birlikte tek yürek olarak geçirelim” dedi.

İlk olarak Sivrice Seçim Koordinasyon Merkezi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yanılmaz’ı Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ve ilçe halkı karşıladı.

Başkan Yanılmaz’ın her zaman ilçeye ve kendilerine destek sağladığını kaydeden Ebubekir Irmak, Başkan Yanılmaz’ın ilçeye birçok park ve sosyal alanı kazandırarak kendilerine yardımcı olduğunu ifade etti. AK Parti’nin yaptığı hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini aktaran Irmak, Başkan Yanılmaz’ın AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak da ilçeye hizmet edeceklerini kaydetti.

YANILMAZ: CUMHURBAŞKANIMIZIN GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Elazığlıların her zaman devletin, bayrağın ve ezanın yanında yer alan bir il olduğunu aktaran Başkan Yanılmaz, Cumartesi günü gerçekleşecek büyük mitinge Sivrice halkının büyük oranda katılım sağlayacağına inandıklarını kaydetti. Daha sonra seçim gezisini Maden ile devam ettiren Yanılmaz’ı, AK Parti Maden İlçe Başkanı Mahmut Demir, Maden AK Parti Belediye Başkan Adayı Ersin Tolan ve ilçe halkı karşıladı.

DEMİR: TEVAZUNUN NE DEMEK OLDUĞUNU BİZ KENDİSİNDEN ÖĞRENDİK

Yanılmaz’ın ziyaretlerinden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden AK Parti Maden İlçe Başkanı Mahmut Demir, “Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın kapısını her çaldığımız da bize hep yardımcı oldu. Samimiyetin ve tevazunun ne demek olduğunu biz kendisinden öğrendik. Ben ilçem ve şahsım adına kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sonra söz alan AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Ersin Tolan başarılı bir görev süresi geçirdiği ve her zaman madenlilerin arkasında durduğu için Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

YANILMAZ: BÜTÜN MAZLUMLARIN GÖZLERİ CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DA

Vatandaşlara seslenen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise konuşmasında şunları ifade etti. “31 Mart'ta oylarımızı kullandığımızda bizler sadece Belediye Başkanı adaylarımızı değil Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da desteklemiş olacağız. Bütün mazlumların gözleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da. İşte biz 31 Mart günü sandıklara gittiğimizde dünya zalimlerine diz çöktüren ve dünya mazlumlarını ayağa kaldıran bir yiğit adam için oyumuzu kullanacağız. Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü şehrimizde olacak. Cumartesi günü saat 12.30’da İstasyon Meydanı’nda sizlere hitap edecek. Ben hepinizi oraya davet ediyorum. Cumartesi günü inşallah liderimizi Elazığ’ımızda en iyi şekilde ağırlayacağız ve uğrayacağız. 31 Mart akşamına kadar azimle çalışacağız ve partimizi bir kez daha zirveye taşıyacağız. Zalimlerin karşısında mazlumun yanında durma günüdür” ifadelerine yer verdi.