Başkan Yanılmaz Sivrice Belediyesi Yeni Hizmet Binasını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak’ı ziyaret ederek yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Başkan Yanılmaz Sivrice Belediyesi Yeni Hizmet Binasını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak’ı ziyaret etti. Ardından da yeni yapılan hizmet binasında incelemelerde bulundu.

“NOKTASINDA BEN KENDİLERİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, “Başkan Yanılmaz’ın bizlere göstermiş olduğu hassasiyet ve özeni de bu şekilde göstermiş oldu. Bu binamızın yapılmasında emeği geçen personelimiz olsun, devletimiz ve devletimizin imkanları olsun, Bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin bu konudaki göstermiş olduğu destek ve bize göstermiş olduğu her türlü finansman noktasında ben kendilerine şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu binamızda da Sivrice'mize ve memleketimize güzel hizmetler yapmamız bizlere nasip olur" ifadelerine yer verdi.

“SİVRİCE İLÇEMİZE YAKIŞIR ÇOK GÜZEL BİR BİNA YAPMIŞLAR”

Sivrice Belediyesi’nin yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz "Gerçekten Sivrice ilçemize yakışır çok güzel bir bina yapmışlar. Yeni binamızın tüm birimlerini gezdik. Gerçekten çok fonksiyonel bir bina olmuş. Ben başta Başkanım olmak üzere tüm Sivrice Belediye çalışanlarını burada çok hayırlı hizmetler yapacağına eminim. Sivrice ilçemize ayrıca Elazığ Belediyesi olarak kazandırdığımız parklar ile ilçemiz bam başka bir görünüme kavuştu. Allah hayırlı etsin, Rabb'im mübarek eylesin İnşallah" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137