Başkan Yanılmaz, Yeni Mahalle'de

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, hakl oylaması çalışmaları kapsamında Yenimahalle sakinleri ve esnafıyla bir araya geldi.

Başkan Yanılmaz, Yeni Mahalle'de

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 16 Nisan Halk oylaması kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Yanılmazın bu defaki durağı Yeni Mahalle sakinleri ve esnafı oldu.

Türkiye’nin zenginleşmesi, kalkınması ve daha güçlü yarınlara sağlam adımlarla ilerlemesi için 16 Nisan tarihinin önemli bir fırsat olduğunu ve çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Yanılmaz, ülkenin içerisinden geçtiği sürecin çok iyi okunması gerektiğinin altını çizdi.

16 Nisan tarihinin ülkenin bağımsızlığı ve istikrarı açısından çok önem teşkil ettiğini vurgulayan Başkan Yanılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

“15 Temmuzların ülkemizde bir daha yaşanmaması için lütfen çok çalışalım. Az bir süremiz kaldı; ama ben inanıyorum ki sizler bu azim ve bu inançla Elazığ’ı “Evet” oylarının rekor seviyede çıktığı iller arasına taşıyacaksınız” dedi.

ÇOCUKLARA BASKETBOL POTASI SÖZÜ

Referandum çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Yanılmaz daha sonra İmam Efendi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrenciler ile bir yandan basket oynayan Başkan Yanılmaz bir yandan da isteklerini dinleyerek onlara 2 adet basketbol potası yapma sözü verdi. Başkan Yanılmaz ayrıca öğrencilere yeni basketbol potalarının yapılmasından sonra karşılıklı bir maç gerçekleştirme sözü verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137