Başkan Yanılmaz Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 16 Nisan halk oylamasına az bir süre kala esnaf, STK ve mahalle ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor.

Başkan Yanılmaz Ziyaretlerini Sürdürüyor

Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek 16 Nisan'ın ülkemize kazandıracağı fırsatları anlatan Başkan Yanılmaz, bu doğrultuda 50'ler Çarşısı esnafını gezerek hem esnaflarımızın talep ve önerilerini dinledi hem de ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çarşı esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Yanılmaz, esnafların halkın nabzını çok iyi tuttuğunu belirterek bağımsız ve istikrarlı bir gelecek için esnaflarımızın mutlaka doğru karar vereceklerine inandığını söyledi.

Kırklar Mahallesi'ne Ziyaret

Referandum çalışmaları kapsamında sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine Kırklar Mahallesi ile devam eden Başkan Yanılmaz, vatandaşlarımızla bir araya gelerek hem belediyenin gerçekleştirdiği hizmetlere hem de 16 Nisan'daki halk oylamasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da "Evet" oylarının rekor seviyede çıkacağına inandığını belirten Başkan Yanılmaz, vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbette, % 80 oy oranının bile Elazığ için az bir yüzde olduğunu, bunun daha fazla olması gerektiğini vurguladı.

Seyda Molla Bahri İmam Hatip Ortaokulu'na Ziyaret

Kırklar Mahallesi'ndeki temaslarının ardından "Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında ziyaret ettiği Seyda Molla Bahri İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yanılmaz, onlara kendi öğrencilik yıllarından bahsetti.

Okulun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından sıcak karşılanan Başkan Yanılmaz, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Bende sizler gibi imam hatip okulunda eğitim gördüm. Bunun için kendimi çok şanslı hissediyorum. İnanıyorum ki bir zaman sonra sizlerin de aranızdan belediye başkanları, bakanlar ve başkanlar çıkacak. Ülkenizi çok sevin ve çok çalışın çocuklar sizler bizim geleceğimizsiniz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137