Başkan Yanılmaz’dan Karşıyaka ve Kızılay’a Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka ve Kızılay Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Yanılmaz’dan Karşıyaka ve Kızılay’a Ziyaret

İlk olarak Karşıyaka Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Başkan Yanılmaz, mahalle sakinleri tarafından çok samimi karşılandı. Özellikle kadın ve çocuklar ile birebir konuşan Başkan Yanılmaz, mahalle ile ilgili sorun ve talepleri dinledi.

Karşıyaka sakinlerinin mazlumların umudu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğine inandığını belirten Başkan Yanılmaz, tarihi bir seçimin yaklaştığını ve her bir oyun çok kıymetli olduğunu kaydetti.

“5 VEKİLİMİZİ DE MECLİSE GÖNDERELİM”

Seçim çalışmaları kapsamında daha sonra Kızılay Mahallesi’ne geçen Başkan Yanılmaz burada da hemşerilerimizle bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerinin öneminden bahsetti.

Tarihi bir seçimin yaklaştığını kaydeden Başkan Yanılmaz, ülkemizin yedi düvele karşı mücadele ettiğini belirterek güçlü kararların güçlü meclis ile olacağını ve dolayısıyla 5 AK Parti milletvekili adayının da mecliste olması gerektiğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 19:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137