BAŞKAN YANILMAZ’DAN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz MHP Elazığ İl Başkanlığı’na atanan Semih Işıkver’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Semih Işıkver Türkiye’nin çok önemli bir seçime hazırlandığını ve kendilerinin de Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak gerekli bütün çalışmaları birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceklerini kaydetti.

BAŞKAN YANILMAZ: “CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ OLACAK”

Ülke tarihi açısından çok önemli bir seçimin yaklaştığını belirten Başkan Yanılmaz, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçiminin Cumhuriyet döneminin en önemli seçimi olduğunu belirtti. Elazığ’ın her seçimde olduğu gibi yine rekor oy oranıyla Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini belirten Başkan Yanılmaz şu ifadelerde bulundu:

“Ak Parti ile MHP’nin ülkemiz adına yaptıkları ittifak çok önemlidir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanlar makul ve mantıklı bir ittifakın devamı için gayret ediyorlar. Bizlerde aynı ittifakı ilimizde en iyi şekilde yürüteceğiz. Cumhur ittifakının alacağı oy oranın çok güzel olacağına inanıyoruz. Her seçimde olduğu gibi yine sonuç odaklı çalışıp en iyi şekilde seçimlere hazırlanacağız.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137