Başkan Yardımcısı Demiröz: Elazığ’ın Sahada En Sevilen İnsanları Bizim Listelerimizde Olacak

AK Parti 2023’e doğru şehir buluşmaları Elazığ’da yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz başkanlığında gerçekleşen şehir buluşmalarında 2023 seçimlerine vurgu yapıldı. Başkan Yardımcısı Demiröz, 2023 seçimlerinde Elazığ’ın sahada en sevilen isimlerinin listede olacağını söyledi.

Başkan Yardımcısı Demiröz: Elazığ’ın Sahada En Sevilen İnsanları Bizim Listelerimizde Olacak

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından organize edilen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programının durağı Elazığ’dı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz başkanlığında gerçekleşen toplantıya AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, bölge milletvekilleri,  AK Parti Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve teşkilat mensupları katıldı.

Başkan Yardımcısı Demiröz yaptığı açıklamada, 2023 seçimlerinde Elazığ’ın sahada en sevilen isimlerinin listede olacağını söyledi.

DEMİRÖZ: ELAZIĞ’IN SAHADA EN SEVİLEN İNSANLARI BİZİM LİSTELERİMİZDE OLACAK

Başkan yardımcısı Demiröz, “Bugün Elazığ’a gelince baktık. Belediye başkanımı kutluyorum. Gayretleri çok olmuş. Ondan önceki belediye başkanımda başladıkları yerden şimdiki belediye başkanım devam ediyor. Birlik ve beraberlik var. Bizim milletvekili kardeşlerimin meclisteki çalışmalarını izliyorum. Hepsi bu ülke ve şehir için gayret sarf ediyor. Onlara destek olalım. Yeni seçimler geliyor. Bazımız olacak bazımız olmayacağız. Ama şunu herkes bilmeli ki Elazığ’ın sahada en sevilen insanları bizim listelerimizde olacak. Bunu şimdiden ifade edeyim. Bu alanda sahada ilin her tarafında kimler seviliyorsa eskilerden yenilerden listelerimiz onlardan oluşacak. Atlananlar olabilir veya gözden kaçanlar olabilir ama ilmik ilmik gezilerek işlenerek bu listeler hazırlanacak. Benim teşkilattan özellikle istirhamım genel merkeze yardımcı olmaları. Herkes açık açık içinden geleni çok net bir şekilde söylemeli. Hiç böyle arkadan konuşmamalı. Varsa içindekini ortaya koymalı. Ve Elazığ’daki bu millet, halkımız, Elazığ’da yaşayan insanlarımız kendinden olanları listeye koyarak AK Partinin 2023’deki çalışmalarına destek olmalı. Bunu hepinizden talep ediyoruz. Kim ne biliyorsa söylesin, alanda kim seviliyorsa söylesin. Demokratik bir hak. Herkes aday olabilir. Herkes seçilme hakkına sahipse aday olabilir” diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2022, 20:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137